POZVANI STE SVI

Promocija nove kompilacije 'Žur' u klubu Klub

08.01.2014 u 15:31

Bionic
Reading

Kompilacija nazvana 'Žur'sadržava devet autorskih pjesama hrvatskih izvođača i tri obrade a službena će se promocija održati u klubu Klub u Zagrebu u subotu 11. Siječnja u 23 sata.

Između ostalih na njoj su i Lovely Quinces, The Marshmallow Notebooks, Go No Go i ostali izvođači koji su u prošloj godini izbacili odlična izdanja, a prve su samostalne zagrebačke nastupe imali baš na Žuru.

Nakon što je nekoliko godina Žur bio slušaonica/plesaonica dvoje entuzijasta prošle su sezone ti isti entuzijasti poželjeli napraviti korak dalje pa su ga odlučili začiniti koncertnim nastupima. Kako bi proslavili prvu sezonu djelovanja kao koncertni program sakupili su sve izvođače koji su nastupili u prvoj koncertnoj sezoni. Neki su u međuvremenu postali dobro poznata imena, neki nešto manje, a za neke možda čujete prvi put, poručuju spomenuti entuzijasti. Zajedničko im je što su baš sve ove pjesme, devet autorskih i tri obrade, suludo zarazni hitovi sjajnih izvođača. Kompilaciju se besplatno može preuzeti ovdje