IZLAZAK U KAZALIŠTE

Princ Harry snimljen u društvu nove djevojke u centru Londona

15.12.2016 u 09:29

Bionic
Reading

Britanski The Sun objavio je prve fotografije princa Harryja i američke glumice Meghan Markle koja je proteklih tjedana boravila u Londonu. Snimljeni su na izlasku iz kazališta na londonskom West Endu gdje su pogledali komediju 'Peter Pan Goes Wrong', a pratio ih je samo jedan tjelohranitelj

Princ Harry odlučio je napokon izići u javnost sa svojom djevojkom Amerikankom Meghan Markle koja ga je posjetila u Londonu. Naime, britanski princ u posljednji je trenutak kupio karte za kazališnu predstavu na West Endu, a snimljeni su pri izlasku iz teatra Apollo. Zajedno su se prošetali centrom grada, opušteni i raspoloženi, u društvu jednog tjelohranitelja. Prve fotografije objavio je britanski The Sun.

Njihova veza otkrivena je krajem listopada, a upoznali su se u svibnju ove godine u Torontu gdje je Markle snimala seriju 'Suits' koja joj je donijela pažnju javnosti. Glumica, koja je od malih nogu zahvaljujući roditeljima uključena u humanitarni rad, odmah se svidjela kraljevskoj obitelji, ponajviše princu Williamu i njegovoj supruzi Kate.

Princ Harry nakon mnogo ljutnje zbog medijske pažnje koja je bila usmjerena na njegovu novu odabranicu, kao nekad na njegovu majku princezu Dianu, javno je izrazio veliko nezadovoljstvo nastalom situacijom, no izgleda da je odlučio opustiti se i dati britanskim medijima malo materijala, da ih konačno ostave na miru.

#princeharry and #meghanmarkle take a stroll on the streets of #London #datenight Credit: The Sun @sosicapri30

A photo posted by sosicapri30 (@sosicapri30) on