'TIES THAT BIND'

Prijavite se na Euroazijsku producentsku radionicu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.01.2014 12:13
  • Objavljeno 20.01.2014 u 12:13
Filmska radionica Bele Tarra (4)

Filmska radionica Bele Tarra (4)

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Nakon velikog uspjeha u 2013, 'Ties that Bind' - Euroazijska producentska radionica ponovno će biti organizirana u partnerstvu s audiovizualnim fondom Friuli Venezia Giulia, EAVE-om, Udine Far East filmskim festivalom i Busan International filmskim festivalom

Radionica 'Ties that Bind' održat će se u Udinama (Italija) u travnju u sklopu Udine Far East filmskog festivala (25. ožujka - 3. svibnja) uz potporu ASEF-a, Azijsko-europske fondacije. Druga radionica održat će se u listopadu tijekom Busan International filmskog festivala (2. listopada - 11. listopada) u Južnoj Koreji, uz potporu organizacije Kreativna Europa (TBC).

Radionica Ties that Bind' okupit će deset producenata iz europskih i azijskih zemalja. Producenti koji će sudjelovati na radionicama bit će odabrani selekcijom te će im se pružiti prilika za rad s vodećim stručnjacima s oba kontinenta na filmskim projektima u nastanku. Među nizom pitanja, na radionicama će poseban fokus biti na razvoju scenarija u koprodukciji Azije i Europe, s financiranjem, marketingom i promocijom te pravnim aspektima koprodukcije. Sudionici radionice će raditi zajedno kao grupa, kao i individualno, te će imati jedinstvenu priliku da upoznaju jedni druge s ciljem formiranja dugoročnog, kreativnog i poslovnog partnerstva. U Busanu u listopadu sudionici će imati mogućnost sastanka s vodećim azijskim i europskim fondacijama, filmskim agentima i potencijalnim koproducentima.

Više o radionici, pravilima sudjelovanja i načinu na koji se možete prijaviti saznajte ovdje

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!