SUPRUGA DEMANTIRALA

'Priča da Dujmić postaje djed je obična laž'

02.01.2015 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon što su neki mediji objavili da će poznati zagrebački glazbenik i kompozitor uskoro prvi put postati djed, Rajkova supruga Snježana otkrila nam je kako je ta 'vijest' - čista izmišljotina

Intervju koji je poznati zagrebački skladatelj Rajko Dujmić nedavno dao RTL-u i izazvao je pravu buru u javnosti i napise u medijima da će u 2015. postati djed. Naime, od Rajkove izjave kako se veseli unucima plasirana je vijest da njegov sin Tin čeka svoje prvo dijete.

Umjesto da u miru provede prve dane nove godine, Rajko i njegova supruga Snježana brojnim čestitarima sada moraju objašnjavati da je vijest - obična izmišljotina.

'Istina je da je Rajko izjavio kako se veseli što će jednog dana imati unuke i da priželjkuje unučicu jer nikad nije imao kćer te da jednog dana namjerava skladati dječje pjesme. No priča da će uskoro postati djed obična je laž. Rajkov sin Tin se zaručio i zbog toga smo jako sretni, no čak je i njega neugodno iznenadila izmišljena priča o unucima', rekla je Snježana Dujmić u razgovoru za tportal.

Ono što jest istinita vijest u životu Rajka Dujmića je solistički album koji trenutačno priprema nakon što su ga izbacili iz Novih fosila i duet sa Zoricom Kondžom.