BRIGA ZA NAJMANJE

Poznate dame pokazale kako su izgledale kao djeca

  • Autor: D.A.M.
  • Zadnja izmjena 04.12.2015 21:06
  • Objavljeno 04.03.2017 u 16:04
Vanna

Vanna

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

S ciljem prikupljanja sredstava putem humanitarnog telefona 060 90 55 za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pokrenuta je kampanja koja bi vas u ovo predblagdansko vrijeme trebala podsjetiti na dane sretnog djetinjstva i u vama probuditi duh zajedništva. Vanna i televizijske voditeljice Tatjana Jurić i Nevena Rendeli objavile su svoje fotografije iz djetinjstva i tako podržale ovu kampanju

Usporite na sekundu i prisjetite se kako je divno bilo imati sretno i bezbrižno djetinjstvo. Uskočite u dječje cipele i pogledajte svijet kroz njihove naočale. Šareniji je, privlačniji i veseliji. Upravo takvo djetinjstvo zaslužuje svako dijete svojim rođenjem, no nažalost nemaju svi priliku biti rođeni pod sretnom zvijezdom.

U ovo blagdansko vrijeme, kada su sve naše misli usmjerene na obitelj i okupljanje oko blagdanskog stola, zaboravimo na one kojima je pomoć najpotrebnija. Stoga se ovog Božića odmaknite od svoje svakodnevice i pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi smještenoj u SOS dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Uključite se u božićnu kampanju SOS Dječjeg sela Hrvatska i prisjetite se svog djetinjstva. Pronađite fotografiju iz prošlosti i sadašnjosti, uploadajte je na mrežnu stranicu www.sjetise.hr i preuzmite animaciju iznenađenja!

Ovu lijepu animaciju podijelite sa svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili putem e-maila te ih pozovite (nominirajte) da i oni sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj kampanji. I naravno, ne zaboravite okrenuti humanitarni broj telefona 060 90 55 te pomognite djeci bez roditelja i roditeljske skrbi.

SOS Dječje selo Hrvatska, uz pružanje toplog i brižnog doma, brine se o osmijehu svakog djeteta o kojem skrbi, za što je potrebna pomoć zajednice i dobrota u srcima pojedinaca – zato je glavni cilj kampanje povećati svjesnost o brizi za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi u SOS dječjim selima u Hrvatskoj.

Vanna i televizijske voditeljice Tatjana Jurić i Nevena Rendeli sudjelovale su i u stvaranju videospota za božićnu kampanju.

Facebook

Facebook

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Facebook

Facebook

Izvor: Društvene mreže / Autor: FacebookFacebook 

Videospot možete pogledati ovdje:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!