PROVOD U SITNE SATE

Poznata hrvatska glumica uhvaćena na djelu

05.12.2016 u 09:21

Bionic
Reading

Kako to izgleda kad se Mario Petreković preruši u JLo, a u njegovom performansu mu se pridruži i glumica Nela Kocsis kao Madonna, mogli su vidjeti svi uzvanici otvaranja Winter seasona u zagrebačkom baru Torrente proteklog vikenda

Nela Kocsis dosad nije sudjelovala u javnim performansima Marija Petrekovića, no upravo na to se odvažila prošlog vikenda kao Madonna koja si je napokon ispunila želju poljubivši svoju glazbenu konkurenciju, mlađu i zgodniju Jennifer Lopez. Naime, glavni show na otvaranju zimske sezone u zagrebačkom klubu imao je Petreković kojem je prerušiti se u ženu nakon sudjelovanja u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' postao lakši dio posla.

Jedinstveni Petreković svojim je performansom uveselio i do suza nasmijao sve prisutne. Tijekom večeri u naručje mu se uz strastveni poljubac bacila Nela Kocsis koja je u odličnom raspoloženju s prijateljima slavila nagradu za najbolju glumicu Hrvatskog glumišta.

Iako je priznala da je sretno zaljubljena, osječka glumica svog novog odabranika još nije predstavila javnosti. Nakon dobrog provoda ovaj tjedan očekuje ju premijera nove predstave 'Priče iz Bečke šume' u Gavelli.

Uhvaćene na djelu! J.Lo & Madonna (Kocsis-Petrekovic)

A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on

Torrente bar - Petrekovic - Kocsis

A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on