OD 2. DO 4.8. U VINICI

Potvrđeni svi sudionici ovogodišnjeg Schengenfesta

28.05.2013 u 10:29

Bionic
Reading

U Vinici, Bela krajina u Sloveniji, šestu se godinu za redom održava Schengenfest koji ove godine nudi izuzetno bogat i atraktivan program: Skunk Anansie, Pendulum DJ set, Gentleman & The Evolution, Dibioza kolektiv, David Morales, Hladno pivo, Partibrejkersi, Denis & Denis, Plavi orkestar…

Već šestu godinu za redom u najtoplijem mjesecu u godini, točnije od 2. do 4. kolovoza 2013., održat će se open air festival, Schengenfest 2013!
Festival glazbe, sunca i zabave održava se u prekrasnom ambijentu Parka prirode na obali rijeke Kupe, na samoj granici s Hrvatskom! Točnije, 45 minuta od Zagreba i Rijeke i 20 minuta od Karlovca.

Ove godine svi posjetitelji iz Hrvatske festivalsku ulaznicu mogu kupiti povoljnije i to po cijeni od 58 eura do 19.6. u što je uključen i besplatan kamp. A što se nudi za tih 58 eura u tri dana Scengenfesta? Na Main stageu nastupaju: Skunk Anansie, Gentleman & The Evolution, Dubioza kolektiv, Triggerfinger, Hladno pivo, Partibrejkersi, Plavi orkestar, Denis & Denis, Diskobajagi, S.A.R.S., MI2, Niet, Pero Lovšin & Španski borci, Uroš Perić & The Bluenote Quartet & The PearlettesGušti, Manouche, Sausages, Happy Ol'McWeasle, Los Exsplosivos, Firefly, Imset, Bottomline i Kill Kenny.

Na aleketronskom stageu vas čekaju: Pendulum DJ set, & Verse, David Morales, Joachim Garraud, ATFC ft. Lisa Millett, Chris Lake, Pete Jordan, Vanillaz, Hex, Magic Jay, Exo Beltram & Frineds, Theejay, High On Heels, Balearic Elegance.

U proteklih 6 godina, Schengenfest postao je moćan brand, poput najvećih svjetskih festivala, uz uređeno kampiranje, parking, dućan, higijenske infrastrukture visoke kvalitete, prekrasnu plažu na obali Kupe i naravno bogat glazbeni program. Rijeka, sunce, vrhunski koncerti, zabava, kampiranje i opuštena 'kućna' atmosfera na Schengefestu postaju trodnevni ljetni dom kojem se tisuće ljudi vraća svake godine!

Iz Zagreba, Rijeke i Karlovca bit će organiziran prijevoz za sve posjetitelje s trodnevnom festivalskom ulaznicom koja uključuje i besplatno kampiranje. Za rezervaciju prijevoza bit će potrebno prijaviti se putem posebne e-mail adrese, a sve dodatne informacije bit će uskoro poznate na web stranici www.schengenfest.si