OTVORENE PRIJAVE

Postani volonter 17. Motovun Film Festivala

07.07.2014 u 10:59

Bionic
Reading

Otvorene su prijave za volontere 17. Motovun Film Festivala koji će se održati od 26. do 30. srpnja. Svi koji imaju želju na drugačiji način sudjelovati na ovom filmskom festivalu, naučiti kako festival funkcionira 'iza platna' i dobro se zabaviti, mogu se prijaviti do 15. lipnja putem prijavnice na web stranicama Motovun Film Festivala

U organizaciju i realizaciju Motovun Film Festivala, svake je godine uključeno gotovo 50 volontera koji festivalskom timu pomažu kako bi se prikazalo oko devedeset filmova u pet najtoplijih dana srpnja. Traže se volonteri koji posjeduju entuzijazam i energiju, pouzdani su, fleksibilni te strastveni prema filmu i filmskim festivalima, a nudi se stjecanje vrijednog iskustva i konkretnog znanja o organizaciji jednog filmskog festivala.

Ako ste spremni doći do Motovuna, stariji ste od 18 godina i imate želju volontirati te steći novo iskustvo, ispunite prijavnicu na web stranicama festivala gdje možete naći i sve dodatne informacije o prijavama i volontiranju na festivalu (motovunfilmfestival.com).