TAKTIČKI PRAKTIČNO

Poslušajte cijeli Sassjin album na Deezeru

03.03.2015 u 17:35

Sassja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sassja

Bionic
Reading

Sassjin album 'Taktički praktično' već je digitalno dostupan na Deezeru, a fizičko izdanje bit će moguće kupiti u KSET-u 13. ožujka


Deset dana prije izlaska Sassjinog debitantskog albuma 'Taktički praktično', cijelu digitalnu playlistu možete preslušati na Deezeru

Sassjina žestoka pozitiva i beatovi pokorili su društvene mreže cijele regije. S odličnih 13 pjesama odlučila je razbiti sve aluzije na praznovjerje jer je upravo u petak, 13. ožujka najavljen koncert u KSET-u. DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je u Zagrebu već pratio Edu Maajku.

'Taktički praktično' već je dostupan online, a fizičko izdanje očekuje se u KSET-u. Upravo oni koji dođu na koncert imaju priliku kupiti dugoočekivani CD prije svih ostalih, jer na ostala prodajna mjesta album stiže iza 16.ožujka.

'Ovo će biti BOOM – alboom', izjavila je Remi oduševljena suradnjom na singlu 'Etikete'. Singl je premijerno emitiran na radiopostajama u čak pet država - Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH i Makedoniji, a od dana izlaska trese playliste diljem regije.

Za rad na svom prvom albumu Sassja je oko sebe okupila je izvrsnu internacionalnu producentsku ekipu: Kantriman, Koolade, Billain, Jah Billah, Fokus, Max Rubadub, a osim s Remi na već spomenutom singlu, vokalnu suradnju na albumu ostvarila i s Frenkiejem te crnogorskim dvojcem Who See.

Popis pjesama:

Taktički Praktično
Ragga Naš ft. Frenkie
Za Raju
Nema Pritiska
Clash
Trepere Mi Živci ft. Who See
Etikete ft. Remi
Instinkt
MC
PMS
Nemam Vremena
Jemen
Dub O Parama

Sassju možete pratiti putem Facebooka, Twittera i Instagrama