HALLOWEEN TRANSFORMACIJA

Pogledajte u koga se maskirala Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Supruga nogometaša Mihaela Mikića, Ljupka Gojić Mikić ove goidine je za Halloween pripremila originalnu transformaciju. Nekadašnja manekenka i dizajnerica odjenula je suprugov dres i tenisice, namjestila frizuru poput njegove, a snimila je i kratki video koji je objavila na svom Instagram profilu

Ljupka Gojić Mikić oduševila je svoje prijatelje prerušivši se u svog supruga Mihaela. Sudeći prema komentarima, toliko je bila uvjerljiva da je neke od njih uspjela prevariti jer su pomislili da je na snimci nogometaš.

Par živi u Japanu gdje Mihael od 2009. godine igra za klub Sanfrecce Hiroshima. Dizajnerica koja ima svoju liniju odjeće Jolie Petite i nogometaš, vjenčali su se pred matičarem prije devet godina, a u braku su dobili dvije kćeri, 5-godišnju Janu Siennu i 3-godišnju Milu Amelie.

Zavoljeli su se još kao djeca. Mihael je imao samo 14 godina kad je prvi put vidio Ljupku Gojić. Nekadašnja manekenka vrlo često na društvenim mrežama podijeli detalje njihova života u dalekoj zemlji, a svi oni koji je prate ne mogu se zasititi njezinih predivnih fotografija.

@mikamm14 ??????

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Pogledajte kako Ljupka uživa odjevena kao suprug Mihael Mikić:

#mikichi#sanfreccehiroshima ??

A video posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!