PROCURIO PRIJE VREMENA

Pogledajte prvi foršpan 'Praskozorja'!

06.06.2011 u 09:39

Bionic
Reading

Foršpan prvog dijela 'Praskozorja' čija je službena premijera trebala biti na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada, procurio je prije vremena na internetu

Riječ je o prvom foršpanu filma, ekranizaciji posljednje knjige Stephenie Meyer iz sage 'Sumrak', a kako je dobro poznato svim sumrakomanijacima, priča fokusirana oko vjenčanja Belle i Edwarda i događajima koji će unijeti pomutnju među vampire i vukodlake. Najveću je medijsku prašinu podignula ljubavna scena mladog para o čemu se već puno puta pisalo.

Dio filma snimljen je i u romantičnom Rio de Janeiru, a kako su i sami članovi glumačkog tima najavili, film je napet i prepun prekrasnih prizora.

Prvi dio 'Praskozorja' u kina dolazi 18. studenog ove godine, a premijera drugog dijela zakazana je za 2012. godinu.

Inače, trailer je procurio nekoliko sati prije dodjele MTV-jevih filmskih nagrada na kojem je kako se i očekivalo trijumfirala 'Pomrčina' iz sage Sumrak.

'Pomrčina' je osvojila pet nagrada, uključujući i onu za najbolji film. Robert Pattinson i Kristen Stewart (Edward i Bella) nagrađeni su i za najbolji filmski poljubac, a najboljom filmskom tučnjavom proglašena ona Roberta Pattinsona i Bryce Dallas Howard, također iz 'Pomrčine'.