TATIN NASLJEDNIK

Pogledajte prve skijaške korake malenog Ivana Kostelića

30.11.2016 u 15:02

Bionic
Reading

Ne pada jabuka daleko od stabla, zaključio je ponosni tata Ivica Kostelić danas objavivši snimku prvog skijanja svog sina Ivana, a koji je 1. studenog navršio dvije godine

Kad je u pitanju obitelj Kostelić, prvi sportski koraci rade se u ranom djetinjstvu, objasnio je to jednom Ante Kostelić, a njegov sin ga je poslušao. Naime, Ivica Kostelić postavio je dvogodišnjeg sina Ivana na skije, pustio ga niz malu snježnu padinu i zaključio da jabuka nije pala daleko od stabla.

Video prvih Ivanovih skijaških koraka u samo dva sata dobio je više od sedam tisuća lajkova i skoro stotinu komentara. Osim Ivice i Elin, ponosna je zasigurno Ivanova teta Janica Kostelić, a kad joj to dopuštaju poslovne obaveze, rado je babysitterica svom malom nećaku.

Ivica je prije tjedan dana proslavio 37. rođendan i njegov oproštaj od skijanja sve je bliži, no zasigurno će biti lakši znajući da bi ga netko u obitelji jednog dana mogao zamijeniti, a možda i nadmašiti u broju medalja. Jer ima nešto u talentu, ali ponajviše u upornosti i vježbi, a u tome su Janica i Ivica bili nepobjedivi. Ako maleni Ivan pokaže volju poput njihove, samo nebo mu je granica.