'JUMP'

Pogledajte novi spot Jakše Jordesa / J.J. & his Ribotics

31.03.2016 u 17:23

Bionic
Reading

Spot za novu pjesmu poznatog hrvatskog saksofonista i skladatelja Jakše Kriletića Jordesa snimio je Zdravko Valentin inače producent pjesme, a jedna od zvijezda videa je dugogodišnja novinarka i basistica Danijela-Ana Morić

Iza Jakše Kriletića, posljednjih godina poznatijeg kao Jakša Jordes, 20 je godina glazbene karijere u kojoj se zasluženo izborio za titulu kralja saksofona. Iza njega su također brojne suradnje s raznim glazbenicima te dva albuma. Posljednjih mjeseci u pripremi je njegov novi album 'Saxoholic', a 'Jump' je prvi singl koji je ugledao svjetlo dana i za koji je snimljen spot pod redateljskom palicom Zdravka Valentina. Jakša je autor pjesme, a za dobar rep je zaslužan G.O.C.

'U posttraumatskom napadu glazbenog šunda i cajkaštva želim podsjetiti ljude, medije i Vladu da smo se prije nekog vremena okrenuli zapadu i urbanom načinu života. Dopustite nečem novom da zaživi i ne bojte se ničeg novog', poručuje Jakša.

Nakon petnaestogodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa sa najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima (Jinx, Let 3, Darko Rundek-exHaustor, Pips, chips and Videoclips, Neno Belan, Majke itd), Jakša Jordes ( J.J.) se posvetio novoj glazbenoj formi te je započeo novu karijeru, koja mu otvara vrata ex yu i europske house scene. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.

U Jakšinom videu se pojavljuje i dugogodišnja novinarka, glazbenica i nekadašnja basistica ženskog benda Nikad dosta Danijela-Ana Morić.

'Jakša i ja poznajemo se dug niz godina. Nikad nismo surađivali i svirali pa je ovaj spot bio prava prilika za to. Kako Jakša zna reći - Danijela je najluđa rokerica u Hrvata koja svira bas - a upravo takva mu je trebala za novu pjesmu', u šali će Danijela.

Jakša Jordes / J.J. & his Ribotics - Jump