'KLADIM SE NA NAS'

Pogledajte novi Massimov videospot

15.06.2015 u 13:13

Bionic
Reading

Početkom godine Massimo je objavio dugoočekivani, novi studijski album '1 dan ljubavi', koji je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova s kojim je i započela turneja pod nazivom 'Jedan dan ljubavi'. Uslijedila je regionalna suradnja u popularnom tv showu 'X Factor Adria' gdje je jedan od članova žirija, ali rad na afirmaciji vlastite glazbe glazbi time za Massima nije prestao

Radislav Jovanov Gonzo, naš najnagrađivaniji redatelj glazbenih spotova još jednom je odveo Massima na uzbudljivo vizualno putovanje - ovom prilikom u prostore Muzičke akademije u Zagrebu, kako bi snimili artističku minijaturu za pjesmu 'Kladim se na nas'. I prije se događalo da po otvorenju nekog novog, važnog prostora Gonzo i Massimo imaju privilegiju prvi snimati u istima (na primjer, videospot 'Boje' je sniman u netom otvorenom zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti).

Suradnja Massima i Gonza još jednom je rezultirala estetski besprijekornim uratkom. Pjesma 'Kladim se na nas' ujedno je i novi, četvrti radijski singl s Massimovog recentnog albuma '1 dan ljubavi', a proizišla je iz predivne suradnje sa sarajevskim autorom Amilom Lojom i producentom Nikšom Bratošem. U spotu se, uz Massima, pojavljuju bubnjar Dražen Scholz te basist Robert Vrbančić.

Ujedno, podsjećamo vas i na činjenicu da neke od najvećih Massimovih hitova poput 'Suze nam stale na put', 'Iz jednog pogleda', 'Da mogu', ali i najnovije '1 dan ljubavi', 'Ispod nekog drugog neba', 'Kladim se na nas' uskoro možete čuti i uživo. Na vrhuncu turističke sezone, Massimo će svojom zbirkom hitova oduševiti posjetitelje i rastjerati ljetnu žegu u fascinantnom ambijentu srednjovjekovne Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku 12.8.) i idiličnom morskom ugođaju opatijske Ljetne pozornice 14.8.). Ova prekrasna zdanja bit će savršene kulise za Massimovu raskošnu audio-vizualnu predstavu. Usprkos eksplozivnoj kemiji koja će prevladavati na stageu, publika će koncerte imati priliku doživjeti opušteno i udobno za svojih sjedećih mjesta. Koncerti u sklopu turneje 'Jedan dan ljubavi' u skladu s Massimovom maksimom – težnja ka izvrsnosti – drukčiji su i posebniji od prethodnih. Tako će pod vedrim mediteranskim nebom u ova dva grada biti predstavljen novi album '1 dan ljubavi' te neke od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.

Preostale koncerte koji se događaju tijekom ljeta možete pogledati ovdje, a napominjemo da se prvi koncert održava već ovu subotu, 20. lipnja u Osijeku