NAPOKON BLONDINA

Pogledajte: Kakva transformacija Sanje Vejnović!

05.04.2016 u 13:50

Bionic
Reading

Uvijek atraktivna zagrebačka glumica odlučila je tek u svojim pedesetima postati plavuša, a kako joj stoji nova boja kose, pohvalila se na Facebooku. Sanja je svih ovih godina bila brineta s titulom jedne od najljepših hrvatskih glumica, a što ju je potaknulo na ovu promjenu, zasad nije otkrila. Možda ona poznata izreka da žena mijenja frizuru kad nešto želi promijeniti u svom životu ima veze s novom preobrazbom

I dok se neke žene u svojim pedesetima nakon mnogih eksperimentiranja vraćaju prirodnoj boji kose, 54-godišnja zagrebačka glumica Sanja Vejnović odlučila se za suprotnu varijantu. Nakon što je svih ovih godina bila brineta Sanja je odlučila postati plavuša.

Prošle godine glumica se nakon 30 godina braka razvela od Gorana Mećave i tada počinje njezina preobrazba, barem kad je kosa u pitanju. A koliko je želja za promjenama bila povod da konačno postane blondina, Vejnović nije otkrila, no o svojim životnim stavovima jednom je prije nekoliko godina otvoreno govorila.

'Da bi u životu mogao napredovati, moraš voljeti sebe. Nikad nisam imala osjećaj manje vrijednosti, niti sam za sebe mislila da sam jadna. Vrlo rijetko sam se sažalijevala. Bilo je situacija kad sam bila tužna, ali ne do te mjere da bih se samoponištavala i mislila da ne vrijedim. Oni koji su frustrirani i ne vole sebe, ti štete sebi i drugima. Kakve bi koristi imala moja djeca od mene kad bih stalno kukala i plakala nad sobom i svojim životom. Imala sam i ja svoje faze beznađa i bezvoljnosti, ali na sreću nisu dugo trajale. Ja sam borac, Lavica. Naučila sam gubiti i krenuti dalje', rekla je Vejnović.

No nije samo ona posljednjih mjeseci od zgodne tamnokose žene postala plavuša, tu su i Nina Badrić, Borna Rajić...