NAGRADNJAČA

Pogledajte hit komediju 'Babysitting'

06.06.2014 u 13:59

Bionic
Reading

Nova hit komedija 'Babysitting', koja od ovog četvrtka igra u hrvatskim kinima, spada u popularni filmski žanr mamurluka, a kada pogledate dogodovštine prezgodnog francuza Philippea Lacheaua niti jedan tulum više neće biti ravan ovoj ludoj Babysitting kino zabavi!

Claire i Marc, uspješni su poslovni ljudi i imaju u planu otići na poslovni prijem za vikend. Kako se na vrijeme nisu snašli oko organizacije dadilje za njihova klinca, odlučuju se na jedno vrlo jednostavno i logično rješenje. Svoje dijete Remy, temperamentno i živahno derište ostavljaju novom Marcovom suradniku, junior manageru Francku, za kojeg Marc kaže da je vrlo jednostavan i 'dobar dečko'. Iako mu to i nije najbolja ideja za vikend provod, i iako i nema neko iskustvo s klincima, Franc pristaje na šefovu zamolbu kako bi mu se što više dodvorio i ulizao.

Iako u početku izgleda kako će vikend za sve sudionike ove priče biti donekle ugodan, Claire i Marca već sljedeće jutro budi telefonski poziv od policije koja im javlja da je njihova velika kuća u potpunosti uništena, ali to nije sve. Nitko ne zna gdje im je nestalo dijete.

Policija je u želji da istraži ovaj incident i nejasan događaj pretražuje uništenu kuću Claire i Marca i u gomili nebuloznih stvari pronalazi malu go-pro kameru koja je očito snimala sve što se protekle noći događalo u kući. Bračni par je zajedno s policijom prisiljen pregledati sav materijal kako bi shvatili što se te kobne i lude noći događalo i gdje im je nestao sin.

Vrlo brzo bit će jasno da je upravo te noći bio trideseti rođendan Marcovog zaposlenika Franca, i ubrzo nakon njihova polaska započeo je neplanirani i urnebesni tulum za pamćenje.

Tportal.hr i 2iFilm poklanjaju svojim čitateljima 4x2 ulaznice za CineStar kina u Zagrebu, iskoristive 13., 14. i 15. lipnja.

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koje CineStar kino u Zagrebu žele ulaznice.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Renato Kobasić
Lucija Seder
Mateja Samaržija
Alisa Pavlinec