NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Zla smrt'

30.04.2013 u 10:45

Bionic
Reading

Kultni horor Sama Raimija 'Zla smrt' vraća se u novoj viziji producenata originalnog klasika! Od 2. svibnja u svim kinima!

Jedan od najkultnijih horora svih vremena – 'Zla smrt' (Evil Dead) ovoga se svibnja vraća u novoj viziji producenata originalnog klasika. Riječ je o jednom od najstrašnijih filmskih iskustava ikada snimljenih u režiji debitanta Fedea Alvareza u kojem su glavne uloge ostvarili Jane Levy, Shiloh Fernandez,Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas i Elizabeth Blackmore. Scenarij za film potpisuju sam redatelj Fede Alvarez, Rodo Sayagues i Diablo Cody, dobitnica prestižne nagrade Oscar za scenarij filma 'Juno'.

Prema dosadašnjim kino rezultatima očigledno je da se ovaj remake svidio publici. U SAD-u je film u prvom vikendu svog prikazivanja utržio 26 milijuna dolara čime je zasjeo na prvo mjesto gledanosti, a do danas je u toj zemlji zaradio više od 50 milijuna dolara.

Petero dvadesetgodišnjaka dolaze u osamljenu kolibu u šumi kako bi pomogli svojoj prijateljici koja se bori protiv ovisnosti. Uskoro jedan od njih pronađe knjigu mrtvih, a nakon što ju otvori i počne dešifrirati, ne znajući privuče skrivene demone iz obližnje šume koji redom započnu opsjedati njihove duše. Ipak, jedan od njih ostati će nedirnut i borit će se za vlastiti život do samoga kraja...

Tportal.hr i Continental film vam poklanjaju 5x2 ulaznice za Cinepexx kina u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ivana Bužić
Robert Beriša
Karolina Teklić
Hrvojka Šunjić
Ljiljana Stanić