NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Montevideo, vidimo se'

03.03.2014 u 09:46

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 3. ožujka u sklopu organizacije svečane premijere u kinu Cineplexx Centar Kaptol dvije dvorane će biti odvojene isključivo za prodaju kinoulaznica za ovaj veliki hit.

Na taj način svi oni koji ne mogu dočekati početak službene kino distribucije moći će film pogledati čak tri dana ranije i to u društvu redatelja filma Dragana Bjelogrlića te glavnih glumaca Miloša Bikovića, Petra Strugara i Ivana Zekića.

Tom prilikom će se redatelj Bjelogrlić i glumac Đurić osobno obratiti prvoj publici svog novog filma.Kinoulaznice za ovu uistinu posebnu pretpremijernu projekciju već se nalaze u pretprodaji na blagajnama kina Cineplexx Centar Kaptol. Moguće ih je i rezervirati, ali u tom slučaju one se mogu podići najkasnije 24 sata prije početka svečane premijere odnosno pretpremijerne projekcije filma – dakle, najkasnije u nedjelju, 2. ožujka.

Inspirirana istinitim događajima, ovo je priča o povijesnom uspjehu nogometne reprezentacije bivše države. Nogometna saga iz 1930. godine odvija se u glavnom gradu Urugvaja gdje se nakon napornog trotjednog putovanja preko Atlantika, prva oformljena reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među sudionicima Prvog svjetskog prvenstva. Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj nitko ne daje pretjerane šanse za uspjeh, tijekom ždrijeba dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva – reprezentaciju Brazila! Predvođeni entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošću i ustrajnosti, ulaze na velika vrata sportske scene...

'Montevideo, vidimo se!' u hrvatska kina stiže u četvrtak, 6. ožujka

Tportal.hr i Continental film svojim čitateljima poklanjaju 5x2 ulaznice za pretpremijeru 3. ožujka u 19:30 sati u Cineplexxu Centar Kaptol!

Po dvije ulaznice su osvojili.

Alen Bazić
Zoran Petan
Ana Blažević Simić
Željko Šket
Sandra Lekić