NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'J. Edgar'

22.03.2012 u 11:24

Bionic
Reading

Oscarom nagrađeni Clint Eastwood redatelj je filma 'J. Edgar' prema scenariju Oscarom nagrađenog Dustina Lancea Blacka. Film istražuje osobni i javni život i odnose čovjeka koji je s jednakom lakoćom izvrtao istinu i pridržavao je se, a život je posvetio vlastitom viđenju pravde na koju je često utjecala mračna strana moći. Tportal.hr i Blitz svoje čitatelje nagrađuju ulaznicama za film (2x2) te daruju četiri nalivpera

J. Edgar Hoover uspeo se u životu do položaja najmoćnijeg čovjeka Amerike. Na čelu FBI-ja gotovo 50 godina ništa ga nije moglo spriječiti od namjere da zaštiti svoju zemlju. Prošao je osam predsjednika i tri rata boreći se protiv stvarnih i pretpostavljenih prijetnji, često ne pridržavajući se doslovno pravila, samo da bi njegovi sunarodnjaci bili sigurni. Njegove su metode istovremeno bile nemilosrdne i herojske, a divljenje svijeta bilo je željena, iako često varava nagrada.

Čuvali su ga u privatnom životu jednako koliko i u javnosti, a tek je mali krug ljudi imao njegovo povjerenje. Najbliži kolega Clyde Tolson bio je neprekidno uz njega. Njegova tajnica Helen Gandy ostala mu je vjerna do samog kraja i malo dulje. Napustila ga je samo njegova majka, a njezin ga je odlazak potpuno shrvao jer je neprekidno žudio za njezinom ljubavi i odobravanjem.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Avenka Butković
Branka Radan

Nalivpera su osvojile:

Ana Kušanić
Ana Fuček
Kosjenka Capuder
Dinka Petković

Nalivpera šaljemo poštom na kućnu adresu, a dobitnike ulaznice ćemo o detaljima preuzimanja obavijestiti na mail adresu.