HIDEOUT PARTY

Počinje sezona lude zabave u Makarskoj!

19.06.2013 u 10:57

Bionic
Reading

Legendarni Buba Beach Bar otvara svoju ljetnu sezonu Hideout partyjem ove subote 22. lipnja, te je ujedno i zadnja stanica regionalne turneje prije samog finala na plaži Zrće!

Smješten na prekrasnoj plaži u Makarskoj, jedan od najboljih hrvatskih beach barova budi se iz zimskog sna i započinje još jednu sezonu čuvenih after beach partyja i večernjih tuluma, čime Makarske ponovno postaje kulisa nekih od najluđih provoda na Jadranu.

Prijašnjih godina kroz ovaj bar su prodefilirala mnoga imena poput Faithlessove Sister Bliss, Stereo MCs, Gramophonedzie, Nicole Moudaber i Valentino Kanzyania. Trend se nastavlja i ovim posljednjim u nizu Hideout partyja koji, prema svome provjerenom receptu, okupljaju samo vrhunske regionalne DJ-e.

Tako će za prenošenje atmosfere Hideout Festivala biti zaduženi internacionalno priznat Petar Dundov koji je tijekom godina postao sastavni dio mnogih svjetskih techno institucija, uključujući festivale I Love Techno, EXIT, Awakenings i Wire, a simpatije prema njegovom radu ne skrivaju ni Sven Vath, Laurent Garnier, Adam Beyer, Francois K, Josh Wink i drugi. Atmosferu u Buba Baru će dobrano zagrijavati i talentirana Miss Soulfly, koja je bila jedna od šest finalista ovogodišnjeg Burn Residency natjecanja na Ibizi. Pridružuju im se Toni Juranovic, Mili Sefic, Mariano Mateljan, Madezh, MJ Suddani, DJ Jock, rezident Buba Bara Zlaja, a tu su i Leon Luzija & Murko i Marijan Babicz. Party počinje u 15 sati, a glavni dio programa traje od 22 sata sve do pet sati ujutro, ulaz je besplatan

Nakon prijašnjih uspješnih izdanja, Hideout Festival nastavio je u istom ritmu, s ulaznicama za britansko tržište rasprodanim šest mjeseci prije održavanja. Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKTdubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi. No ne sumnjamo da popularnosti i uspjehu festivala uvelike doprinose i pozitivna iskustva od prošlih godina.

Danonoćni ples i zabava su neizbježni od 3. do 5. srpnja, a ulaznice su dostupne još samo stanovnicima regije po cijeni od 430 kuna preko sustava Eventim