23. LIPNJA, ŠRC ŠALATA

Početak prodaje ulaznica za drugi dan Zagreb Calling Festivala

23.02.2016 u 10:56

Bionic
Reading

Započela je prodaja dnevnih ulaznica za drugi dan Zagreb Calling festivala koji će se održati na ŠRC Šalati u četvrtak, 23. lipnja

U ponudi su ulaznice za Fan Pit, Parter i Tribinu, a mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovu web siteu.

Dnevne ulaznice
mogu se kupiti po sljedećim cijenama:
Parter 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan
Tribina 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan
Fan Pit 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan

Ovogodišnji Zagreb Calling okupirat će stadion na Šalati u srijedu 22. i četvrtak 23. lipnja. Zasad je službeno objavljen samo headliner drugog dana, a riječ je o engleskoj soul zvijezdi i jednom od najtraženijih pjevača današnjice - Johnu Newmanu
Nakon studija u Leedsu, John se seli u London i osniva bend, a dok je radio u baru sprijateljio se s članom Rudimentala, koji kasnije s njegovim glasom i 'Feel The Love' stječu svjetsku slavu. Nakon drugog zajedničkog hita 'Not Giving In', ubrzo slijedi Newmanov prvi samostalni singl 'Love Me Again' i prvo mjesto britanske, ali i mnogih svjetskih lista, uključujući i proboj na američko tržište. Debitantski album 'Tribute' također dospijeva na vrh britanske liste.  Singlovi 'Love Me Again', 'Losing Sleep', 'Out Of My Head' i 'Cheating' kao i rad sa sastavom Rudimental na hitovima 'Not Giving In' i 'Feel The Love' ili 'Blame' s Calvinom Harrisom  s kojima je osvojio svjetske top liste, svi zajedno broje više od milijardu pregleda na YouTubeu.
I novi album 'Revolve' pun je hitova koji već osvajaju svjetske top ljestvice. Najavni singl 'Come And Get It' je građen na bogatim melodijama i ritmu i savršeno predstavlja stvaralačku fazu u kojoj se John nalazi. Drugi singl s albuma je 'Tiring Game' koja ugošćuje legendarnog Charlie Wilsona iz The Gap Banda.

Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

Ulaznice za drugi dan Zagreb Callinga
U prodaji će se naći dnevne ulaznice za drugi dan Zagreb Callinga (23. lipnja) za Fan pit, Parter i Tribinu po sljedećim cijenama:
Parter: pretprodaja 170 kn, na dan 190 kn
Tribina: pretprodaja 230 kn, na dan 250 kn
Fan Pit: pretprodaja 250 kn, na dan 270 kn

Prodaja kreće u ponedjeljak, 22. veljače.

Službena prodajna mjesta:
•    Dirty old shop, Tratinska 18
•    Rockmark, Berislavićeva 13
•    Aquarius CD Shop, Varšavska 13
•    Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr