ELLE STYLE AWARDS

Pišek se ne odriče dekoltea, a Stupar loših modnih kombinacija

05.11.2015 u 13:55

  • +20

Poznati na dodjeli Elle Style Awards u Laubi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafija

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Laubi sinoć je četvrtu godinu zaredom održana dodjela godišnjih nagrada Elle Style Awards kojom je proslavljen i 13. rođendan hrvatskog izdanja časopisa Elle. Iznenađenja među nagrađenima nije bilo puno, osim što je nagradu za najbolji celebrity stil dobila glumica Lucija Šerbedžija koja za razliku od nekih svojih nadobudnih kolegica za modu i stil ne mari uopće

Prestižnu manifestaciju nazvanu ELLE - noć stila, mode i ljepote sinoć su u Laubi podržale su i brojne poznate osobe poput Severine, Josipe Lisac, Massima, Ive Šulentić, Tatjane Jurić, Judite Franković i mnogi drugi vezani uz svijet mode i umjetnosti.Iznenađenja među nagrađenima nije bilo puno, osim što je nagradu za najbolji celebrity stil dobila glumica Lucija Šerbedžija koja, za razliku od nekih svojih nadobudnih kolegica, za modu i stil ne mari uopće. Više bi se to moglo nazvati spontanom modnom boemskom ležernošću kojoj su skloni svi u obitelji Šerbedžija. Iznenadile nisu ni poznate Hrvatice koje do stila drže mnogo više nego Lucija.

Nikolina Pišek ne može se odreći dekoltea, to je već svima jasno, kao i to da lijepa Antonija Stupar Jurkin možda uskoro neće odabrati kreaciju u kojoj će zablistati, a ne potonuti na crvenom tepihu. Odmjerena Ana Stunić pokazala je svoje adute dubokim prorezom na haljini, a jedina koja se isticala drukčijom modnom pričom bila je Petra Nižetić.

Među nagrađenima sinoć našli su se Nenad Sovilj kao najbolji dizajner modnih dodataka, Ana Buljević kao najbolji model, najbolji mladi dizajner je Matija Čop, a Juraj Zigman slavio je kao najbolji modni dizajner.


Korana Gvozdić


Judita Franković


Edita Misirić i Antonija Stupar Jurkin