KONCERTI & FILM

Pipsi na ljetnoj turneji sa Spidermanom!

26.07.2012 u 11:47

Bionic
Reading

Ekskluzivno u ljetnim kinima u srpnju i kolovozu pogledajte avanturistički spektakl 'Čudesni Spider-Man' i uživajte u koncertu grupe Pips, Chips & Videoclips!

U vrućim ljetnim mjesecima iskusite pravo rashlađenje! Ekskluzivno u ljetnim kinima u Novalji, Rabu, Opatiji, Cresu, Dubrovniku, Bolu, Visu i Starom Gradu moći ćete uživati u pravom kino hitu te u odličnoj svirci i nezaboravnim partyjima Cockte Rosse!

Film koji je u prvom danu kino distribucije u SAD-u utržio rekordnih 35 milijuna dolara i Pips, Chips & Videoclips, jedan od najvećih domaćih rock bendova, kreću na vruću ljetnu turneju tijekom mjeseca srpnja i kolovoza.

Gledatelji će prvo moći uživati u avanturističkom akcijskom spektaklu 'Čudesni Spider-Man'. Odmah nakon filma dolazi još veća poslastica, open air koncert Pipsa, sudionika svih najvažnijih ovogodišnjih regionalnih festivala na kojima promoviraju svoj posljednji izvrsno prihvaćeni koncertni uradak '2X2 live in ZPC' kojim će zasigurno podignuti atmosferu u prostorima ljetnih kina.

Sve počinje 21. srpnja u Novalji, na otoku Pagu, gdje će se na ljetnoj pozornici najprije prikazati film 'Čudesni Spider-Man' s početkom u 21 sat, a nakon njega, oko 23 sata na pozornicu dolaze Pips, Chips & Videoclips! Poslije koncerta bit će organiziran i poseban Cockte Rosse after party za one najizdržljivije!

Ovakav scenarij – film, koncert, afterparty – osim u Novalji, ponovit će se i u Rabu (22. srpnja), u Opatiji (24. srpnja), u Cresu (25. srpnja), u Dubrovniku (29. srpnja), u Bolu na otoku Braču (30. srpnja), u Visu (1. kolovoza), te u Starom Gradu na Hvaru.

Ulaznice potražite u pretprodaji i na dan projekcije i koncerta na blagajnama ljetnih kina po cijeni od 45 kuna.