U IŠČEKIVANJU

Pamela Ramljak čeka sina, a Rajna Raguž kćer

21.09.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Ove zime pjevačica Pamela Ramljak i bivša Miss Hrvatske, danas fotografkinja Rajna Raguž Čuljak prvi put će iskusiti čari majčinstva. Sudeći po njihovim fotografijama, obje uživaju u trudnoći i željno iščekuju dan kada će prvi put ugledati svoje dijete - Pamela sina, a Rajna kćer

Iako se na prvu čini kako pjevačica Pamela Ramljak i bivša Miss Hrvatske, danas fotografkinja Rajna Raguž Čuljak nemaju puno dodirnih točaka, to nije tako, jer i jednu i drugu svega nekoliko tjedana dijeli od rođenja prvog djeteta.

Tako se Pamela Ramljak, koja zaista uživa u trudnoći, pohvalila na svom profilu na Instagramu kako ona i suprug Mladen Salajster očekuju sina. Pamela je objavila fotografiju plavih ispletenih papučica i uz nju napisala: 'It's a BOY ?? ?? Prva 'stvar' koju sam kupila su ove šlapice. Ljubav na prvi pogled.' Uz komentar stavila je i hashtagove #maminsin #jedvatečekamo #ponosnitata #love #family. Ovoj pjevačici trudnoća zaista godi, a iako joj je trbuščić već poprilično narastao, to ju ne sprečava da i dalje ide na gaže sa svojim bendom.

Plavim pletenim papučicama Pamela je obznanila da čeka sina

Zbog trudnoće Pamela nije prestala odlaziti na mnogobrojne gaže

Bivša Miss Hrvatske, koja nerado govori o svom privatnom životu, ipak je za Story.hr nedavno izjavila kako se osjeća u trudnoći: 'Super se osjećam. Sve je pod kontrolom. Sretna sam i voljela bih da svi budu trudni. Zapravo nisam klasičan primjer trudnice. Ne primjećujem nikakve drastične probleme. Nisam imala mučnine, nemam enormnih potreba za hranom. Otkad sam se prestala baviti manekenstvom, nisam opterećena izgledom. Prihvatila sam sebe. Oduvijek sam malo veća, imam obline pa su se u trudnoći kile lijepo rasporedile. Zapravo sam školski primjer trudničkog debljanja’, iskreno je rekla Rajna Raguž Čuljak.

Prijateljice su Rajni priredile tulum povodom skorašnjeg rođenja djevojčice

Danas nam je bio divan dan ?? Mali Party ??#mumtobe tnx to my #friends #moment #itsagirl #moment #rajna_photo

Fotografiju objavljuje Rajna•Raguž•Čuljak (@rajna_photo)

Baloni su jasno dali do znanja da Rajna Raguž Čuljak očekuje djevojčicu

#mumtobe - muž fotograf ?? #week32 #christeningdress #photography #style #studiomarcela ?? #rajna_photo

Fotografiju objavljuje Rajna•Raguž•Čuljak (@rajna_photo)

O svom privatnom životu nerado govori

Da je trudna, Rajna je otkrila oko prve godišnjice braka s Tomislavom Čuljkom, a njezine prijateljice nedavno su joj priredile mali tulum iznenađenja. Sudeći po balonima koje su joj donijele, Rajna i Tomislav očekuju djevojčicu.