TATA PUCA OD PONOSA

Oženio se Tin, sin jedinac Rajka Dujmića

24.08.2015 u 12:02

Bionic
Reading

Skladatelj Rajko Dujmić nije mogao sakriti sreću i ponos - njegov sin Tin proteklog vikenda u Zagrebu vjenčao se s djevojkom Danijelom

'Želim mu ljubav i mudrost u dobru i zlu... Želim mu ljubav koja nema kraj', napisao je Rajko Dujmić na dan vjenčanja jedinog sina Tina na svojem profilu na Facebooku.

Tridesetdvogodišnji turistički vodič Tin oženio se dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Danijelom u zagrebačkoj crkvi sv. Jeronima, istoj crkvi u kojoj je kršten, a u kojoj su se Rajko i njegova supruga Snježana vjenčali 1990, pa je skladatelj u šali naziva 'obiteljskom crkvom'.

'Jako sam ponosan i sretan. Bila je to predivna svadba, na kakvoj već dugo nisam bio, osim na svojoj', priznaje Rajko. Dodaje kako je to bilo slavlje mladosti i ljubavi.

Rajkov sin 23 godine je živio Španjolskoj s majkom Vesnom Došen, Rajkovom nevjenčanom suprugom, i njezinim mužem, producentom, aranžerom i tekstopiscem Matom Došenom koji je preminuo u travnju 2010. Rajko i Vesna sinu su zapjevali na vjenčanju, a razveselili su ga pjesmama Novih fosila. I sam Tin je svojom emotivnom izvedbom pjesme Johna Legenda 'All Of me' raznježio suprugu Danijelu i ostale goste. 

Dujmić je sinu, dok je još bio beba, posvetio jednu od svojih pjesama, 'Nani'. On i njegova supruga Snježana vrlo su povezani s Tinom, a ona ga je od prvog dana prihvatila kao svoje dijete.

'Ponosna sam jer prepoznaje ljubav, zna voljeti i biti nježan. Pravi tatin sin. Beskonačno ih volim obojicu', napisala je na svom profilu na Facebooku.Dujmićev sin oženio se u istoj crkvi u kojoj se vjenčao i njegov tata

Facebook
Tin Dujmić je zabavljač i veseljak poput oca RajkaFacebookRajko i Snježana jako su povezani s Tinom


Pogledajte kako je izgledao ples Rajka i njegove nevjeste Danijele:

Ples sa zetom:)