NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za Krešu i Žuvija u Tvornici kulture

29.03.2016 u 10:15

Bionic
Reading

Sjajan splitski dvojac Krešo i Žuvi dolaze u Tvornicu kulture u subotu 2. travnja

Splitski rap dvojac Krešo i Žuvi već je poznat na sceni i ulici, a svojim debitantskim albumom 'Brokva' iz 2004. stekli su kultni status, ne samo na području Hrvatske, već u cijeloj regiji. To potvrđuju brojni rasprodani koncerti i pozitivne recenzije debija te ukupno više od milijun i pol pregleda na You Tubeu, pri čemu je 'Megamasa' pregledana 357 tisuća puta, a spot 'Mirela Holy' 277 tisuća puta.

Krešo Bengalka najviše je poznat publici kao član Kiše metaka, jednog od najpopularnijih rap sastava na ovim prostorima. Otprije je bio čest gost na albumima Dječaka, a osim pisanjem tekstova bavi se stvaranjem glazbe, što je najbolje došlo do izražaja na 'Brokvi', gdje potpisuje kompletnu produkciju. Žuvi je reper koji je svojim dugogodišnjim djelovanjem opravdano stekao status najboljeg đaka splitskih ulica. Svoj prepoznatljiv stil brusio je u rap kolektivima Ruganje, Extra i Mod Squad, a kad se preselio s Blatina u Split 3, postao je Krešin susjed i ono što su proizveli je 'Brokva'.

'Brokva' je njihov debitantski album, tvrdo i nezavisno izdanje visokog kalibra koje obuhvaća deset nemilosrdnih traka, a objavljeno je svega nekoliko dana nakon što je Kiša metaka s Borom Balboom prvi put rasprodala Veliki pogon Tvornice kulture. Osim već proslavljene 'Mirele Holy', s albuma su se izdvojili 'Paka', 'Nema meda' i 'Imam zgodnu prijateljicu'. Sredinom prošle godine Krešo i Žuvi u suradnji sa S.S.-om izbacili su 'Summer Mix', a nakon njega, krajem listopada, odličan singl 'Kalashnikov'

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 50 kuna

Službena prodajna mjesta:
•    Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•    Aquarius CD shop, Varšavska 1
•    Dirty Old Shop, Tratinska 18
•    www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

Po 2 ulaznice za koncert osvojili su Tomislav Baksa, Vanja Grahovac i Jasenka Meseldžija.
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.