NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za Electronic Beats Zagreb festival

16.11.2011 u 11:06

Bionic
Reading

Nešto više od tjedan dana ostalo je do prvog zagrebačkog Electronic Beats Zagreb festivala (25.11.), na kojem će pod sponzorstvom Telekoma između ostalih nastupiti Roisin Murphy, Digitalism, When Saints Go Machine i Totally Enormous Extinct Dinosaurs. A tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima 5x2 ulaznice!

Najočekivanija gošća festivala svakako je bivša pjevačica MolokaRoisin Murphy, koja će 25. studenog u Zagrebu predstaviti samostalni projekt u kojem DJ-a, VJ-a i pjeva hitove poput 'You know me better' i 'Forever more', zbog kojih je voli publika diljem svijeta. Digitalism, koji se trenutno nalaze na svjetskoj turneji na kojoj predstavljaju hvaljeni album 'I love you dude', po prvi će put u Hrvatskoj odraditi live nastup. Publika velikog pogona zagrebačke Tvornice kulture imat će priliku čuti i dvije nove uzdanice svjetske elektronske scene – Totally Enormous Extinct Dinosaurs i bend When Saints Go Machine, kojima će predgrupa biti zagrebački bend How Convinient, dok će pauze između nastupa upotpunjavati DJ Itch. Čast zatvaranja prvog zagrebačkog EB festivala pripast će pobjedniku natječaja za nove talentirane DJ-e i producente u organizaciji Illectricity Festivala.

Raspored nastupa biti će objavljen nekoliko dana prije festivala na Facebook fan stranici Electronic Beats Hrvatska, dok su karte za događanje još uvijek dostupne na blagajni Tvornice kulture, Aquariusu i Rockmarku te u sustavu eventima po cijeni od 100 kuna (120 na ulazu na event).

Po dvije ulaznice osvojili su:

Iva Domić
Nikola Galić
Maja Gujinović
Ana Pešut
Tanja Ban