NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za Davida Moralesa

10.11.2016 u 12:57

Bionic
Reading

Dobitnik Grammya za najboljeg remixera 1999.g., producent, DJ i propovjednik house glazbe, David Morales nastupit će u petak 11.11. pred zagrebačkom publikom u klubu Boogaloo.

Prestižna nagrada je označila njegov životni rad. Prešao je dug put od skromnih početaka kao DJ u svojoj sobi pa do danas. Sam je izjavio kako mu nitko ne može oduzeti to što voli raditi, a da se sav uspjeh nije desio, on bi i dalje nastavio raditi to što voli. Po stilu svrstava se u komercijalni, melodični vokal house. Njegovi remixevi sadrže opojne piano dionice, uzvišene tonove na gudačkim instrumentima te bučne, tutnjave baseve. Ubrzavajući ritam i vokalni dijelovi u pjesmama nadopunjavaju uplifting stil Moralesa.

Ovo zagrebačko gostovanje Davida Moralesa održati će se u sklopu programa DJ Legends koji se jedanput mjesečno održava u Kubu Boogaloo. Posebnost ovog nastupa je što će Morales čitav set posvetiti starim stvarima.

Pretprodaja 70kn do 01.11., nakon toga 80kn.
Pretprodajna mjesta: www.entrio.hr, caffe bar Bizzare-Importanne, blagajna kluba

Darujemo 2x2 ulaznice za Davida Moralesa u klubu Boogaloo u petak 11.studenog, a dobitnici su Snježana Gorjup i Đani Dominić.