KAO REKLAMA ZA PIPI

Olja Vori na splitskim Bačvicama poput Ane Sasso

24.08.2016 u 19:06

Bionic
Reading

Davne 1983. zgodna Splićanka Ana Sasso snimila je na Bačvicama reklamu za Pipi koja je otišla u vječnost, a 33 godine kasnije jedinstvena supruga rukometaša Igora Vorija, Olja Vori, na istom je mjestu fotografijom odala počast tim vremenima, u kojima je tadašnja Miss Jugoslavije i u mokroj majici bila dovoljno seksi

Nema grada do Splita, reći će mnogi, kao što nema žena poput Splićanki. Nije u pitanju samo ljepota, tu je i taj gard koji posjeduje i poznata Splićanka Olja Vori. A ovog ljeta Olja se vodila onom starom poslovicom 'Kad si u Rimu...', pa u svom rodnom gradu nije zaobišla najpopularniju plažu Bačvice, na kojoj se svakog ljetnog dana uz brojne turiste okupi i cijeli Split.

Prisjetila se Olja i simboličnom fotografijom na Instagramu toga kakve su bile osamdesete na Bačvicama, kad je i slavna Ana Sasso snimala reklamu za Pipi, koje se svi vrlo dobro sjećamo i danas. Malo kome je promaklo to da fotografija podsjeća upravo na tu reklamu, po kojoj je Sasso ostala upamćena, a pohvale na račun Oljine besprijekorne figure nisu izostale.

??????

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

Obitelj Vori ovo je ljeto provela na jadranskoj obali, na otoku Braču i u Splitu, a nakon nekoliko godina Pariza ponovo se vraćaju u Zagreb gdje djeca ove jeseni kreću u školu. Naime Igor Vori će ove godine zaigrati za rukometni klub PPD Zagreb.

❤️

A photo posted by MyFotoDiary (@oljavori) on

Ana Sasso kao Pipi djevojka