NOVI IZAZOV

Odvjetnik Čedo Prodanović postaje radijski DJ!

31.08.2016 u 13:15

Bionic
Reading

Samo dobro upućeni i bliski prijatelji odvjetnika Čede Prodanovića znali su da, pored prava, njeguje još jednu strast - onu prema glazbi. Jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika veliki je ljubitelj jazza, vlasnik je više od deset tisuća ploča i CD-a, a uskoro će svoj hobi pretvoriti u posao. Naime, od sredine rujna će na radijskoj postaji Yammat voditi emisiju 'Glazbena kancelarija Čede Prodanovića' u kojoj će puštati omiljene pjesme iz svoje fonoteke, a da bi to mogao, morao je na radiju proći obuku

Po povratku s ljetovanja u Dubrovniku gdje su odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković obilazili kulturne i glazbene manifestacije grada, pred njima su novi poslovni izazovi. Prodanović, jedan od najzaposlenijih i najuspješnijih hrvatskih odvjetnika, natrpanom poslovnom rasporedu dodat će ove jeseni još jednu obvezu. Svoj hobi, strast prema glazbi, pretvorit će u posao.

Kako doznajemo, od sredine rujna Prodanović će biti uredničko i glazbeno pojačanje na radijskoj postaji Yammat. Jednom tjedno vodit će emisiju 'Glazbena kancelarija Čede Prodanovića' u kojoj će predstavljati svoje omiljene pjesme. A njih je uistinu mnogo. Vlasnik je više od deset tisuća ploča i CD-a. U kolekciji je najviše jazz-glazbe, ali u svojoj će emisiji puštati i druge glazbene stilove.

Čedo Prodanović bit će osvježenje domaćeg etera, a u protekla tri mjeseca, doznajemo, na toj je radijskoj postaji prošao i adekvatnu obuku.