SREĆA U TROJE

Obiteljsko slavlje Nikole Kalinića

08.01.2016 u 15:11

Bionic
Reading

Nikola Kalinić, hrvatski nogometaš i reprezentativac koji igra na poziciji napadača za talijansku Fiorentinu, proslavio je 28. rođendan u društvu supruge Vanje i dvogodišnjeg sinčića Matea

Nikola, koji je rodom iz Solina, i ljepotica s Pelješca u bračnu luku su uplovili prije osam godina, kada su oboje bili dvadesetogodišnjaci, a njihova ljubav je jednako jaka kao i prvoga dana.

Od kolovoza prošle godine Nikola igra za Fiorentinu, a prije toga su on i Vanja proveli četiri godine u Ukrajini dok je igrao za Dnipro Dnipropetrovsk.

Prije dvije godine na svijet je došao miljenik obitelji, maleni Mateo, koji je savršeno zaokružio obitelj Kalinić, a iako dosta samozatajni, često objavljuju fotografije na društvenim mrežama.

sretan rodendan @nikolakalinic ????

A photo posted by vanjakalinic?????? (@vanjakalinic) on

Vanja je putem Instagrama suprugu poželjela sretan rođendan

Tako je Vanja čestitala svom suprugu 28. rođendan uz fotografiju na kojoj poziraju svi troje, a nerijetko se upute i na putovanja. U posljednje vrijeme su to bili Dubai i Pariz, a s obzirom na to da su sada bliže Hrvatskoj, često dolaze i u Split. Skladna i skromna obitelj oduševljava i brojne fanove na Vanjinom Instagramu, baš kao i njezin odličan smisao za modu, koja joj je očigledno velika ljubav.

??

A photo posted by vanjakalinic?????? (@vanjakalinic) on

????Dubai , tomorrow??????

A photo posted by vanjakalinic?????? (@vanjakalinic) on

Posjetili su Pariz i Dubai
Od kolovoza Nikola igra za Fiorentinu pa su se iz Ukrajine preselili u Italiju