CULTURE CLUB REVELIN

Novi vladar house scene Riva Starr 'zamiješao' odličan party

17.08.2012 u 12:39

Bionic
Reading

Vruća kolovoška noć u dubrovačkom Culture Clubu Revelin bila je začinjena izvrsnim partyjem čiji domaćin je bio talijanski producent s londonskom adresom Riva Starr

Riva Starr je i sinoć oraspoložio publiku u klubu među kojom su uz Dubrovčane bili i njihovi gosti, strani turisti, posebice Talijani, koji su na odmoru na jugu Hrvatske.

Riva Star s pravom nosi nadimak Mezcla (miješanje, spajanje) jer kombinirajući ritmove i zvukove stvara zarazan spoj koji publiku poziva na opuštanje i užitak. Miksajući raziličite žanrove njegova house glazba dobiva novo značenje, noseći u sebi i tragove balkanskog melosa, ali i rodnog mu juga Italije. Riva Starr svoj pristup produciranju i stvaranju glazbe za ples opisuje kao 'mađioničarski šešir iz kojeg nikad ne zna što će izaći'.

No sinoćnjim rezultatom Mezcleova publika je bila više nego zadovoljna, odlična zabava, žestoki ritmovi i odlična atmosfera, zaokruženi originalnim prostorom Culture Cluba Revelin, atraktivnim plesnim nastupima i specijalnim efektima i opet su bili pravi pogodak sad već kultnog kluba za noćne provode na jugu Hrvatske.

Talijan iz Napulja, Riva Starr počeo se na svjetskoj DJ sceni uspinjati nakon 2008. godine i preseljenja u London, gdje se nakon dvije intenzivne godine probio u vrh svjetske house produkcije. Svojim strastvenim pristupom osvojio je srca publike, ali i brojne poznate DJ–eve Fatboy Slima, Tiesta, A-Traka, Annie Mack, Gillesa Petersona. Vrlo uspješnu suradnju na remiksevima ostvario je s Dennis Ferreoma, Usherom, Estelle i grupom Gossip. 'Zvuk Riva Starra vrlo je kompleksan, istovremeno zabavan, ponekad groteskan, elastičan, ali i mračan, zapravo je odraz mene samog', ističe Stefano Miele, Napolitanac koji je na putu velike svjetske slave. Q Magazine glazbu Riva Starra, vladara plesnog podija, opisuje kao 'pršteću, bogatu, dinamitnu'. Tako je bilo i sinoć u vrućem i maksimalno zabavnom klubu Revelin.