GOLE GUZE U CENTRU METROPOLE?

Novi ulični spektakl Leta 3 za Zagrepčane

15.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Povodom izlaska reizdanja prva dva albuma riječkih rokera, 'Two Dogs Fuckin'' i 'El Desperado', Let 3 će u četvrtak u 13 sati ispred Dallas Music Shopa u centru Zagreba održati prigodni nastup

Iako nisu precizirali o kakvom je nastupu riječ, teško da se od njih može očekivati klasičan koncert ili samo nekoliko prigodnih rečenica. Unatoč tome što Dallas Records krije detalje nastupa u četvrtak, 17. prosinca u 13 sati ispred Dallas Music Shopa u Masarykovoj 6, za očekivati je da će Let 3 prirediti još jedan ulični spektakl.

Bonus pjesme na albumu 'Two Dogs Fuckin'' su 'We Are Lost' (engleska verzija 'Izgubljenih'), sjajna 12-minutna neobjavljena i nepoznata 'Pere pere' iz perioda snimanja prvog albuma i 'Ne trebam te' u živoj verziji snimljenoj na koncertu u ljubljanskom klubu Turist 1992. godine. Bonus 'El Desperada' je 'Elevry Budy Nous'a', 'Pogibe' (također live iz Turista, a to je jedina koncertna snimka ove pjesme) te žive snimke 'Fahrenheit' i 'Pokvarena žena'.

U pripremi su čak četiri videospota snimljena na koncertima u Rupi prošlog listopada – 'Niotkuda', 'U rupi od smole', 'Armada' i 'Pokvarena žena', koja će biti i prvi singl. Režiser je Radislav Jovanov Gonzo.