LJUBAVNI PREPOROD

Novi muškarac vratio je Neli Kocsis vjeru u ljubav

11.07.2016 u 18:51

Bionic
Reading

Glumica kazališta Gavella Nela Kocsis nakon završetka serije 'Nemoj nikome reći' prionula je na snimanje nove RTL-ove telenovele 'Prava žena'. Predaha za nju ovog ljeta nema, a vjetar u leđa da izdrži sve poslovne izazove daje joj novi tajanstveni muškarac koji se nedavno pojavio u njezinu životu

Kako su ljetni odmor i odlazak na more posljednjih godina za lijepu glumicu Nelu Kocsis - nepoznanica, ni ovo radno ljeto neće joj teško pasti.
'U punom jeku je snimanja telenovele 'Prava žena' za RTL. Uz televizijske angažmane imat ću i gostovanja s predstavom 'U agoniji' Miroslava Krleže. Među ostalim gostujemo u Umagu te 19. i 20. srpnja na Brijunima. Za ulogu Laure Lembach u toj predstavi sam dobila dvije nagrade na Festivalu glumca u Vinkovcima i Festivalu malih scena u Rijeci. Odmor će uslijediti nakon svega toga, ali nije mi žao. Iako me sve košta energije i živaca, itekako se isplati', kaže glumica. Kroz smijeh dodaje da kad se ima posla, nikad ne pita za odmor.

Iako ove godine neće na odmor, opskrbila se ljetnim kreacijama svoje prijateljice Anite Pokrivač. Proteklog vikenda se u jednoj od njih, kako je napisala na svom Facebooku, 'uvalila u fontanu na Zrinjevcu'.

'Imali smo fotosession s Anitinim modelima. Njezina zadnja kolekcija me naprosto oborila s nogu jer je mladenačka, lepršava, romantična. Odijeva me za dnevne varijante, a njezin ljetni styling sam upotpunila sa cekerima s božurima Goge Mekovec', pohvalila se jedna od najseksipilnijih domaćih glumica.

Uz more, kaže, nije vezana, a kao prava Slavonka, kad ima slobodno, vrijeme najradije provodi s obitelji ili prijateljima u svojoj vikendici na Dunavu. On je liječi i odmara joj dušu.

Prošli tjedan u tjednim novinama je izjavila da u njezinom životu postoji novi muškarac, no na tu temu glumica nije željela govoriti. 'Postoji netko tko mi je prirastao srcu tko mi daje adrenalin. Lijepo se osjećam, a ta osoba nije iz moje branše', kratko je rekla.

Oz - Zla vještica sa Zapada!! MDF - Šibenik

A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on

A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on

Zla vještica sa Zapada se topi - ko' šumeća tableta! #sibenik #mdf #rain #sumecatableta #oz

A photo posted by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on

425866,364979,371832,296405