HER ČOLA

Novi hit Zdravka Čolića na njemačkom jeziku

02.02.2010 u 15:13

Bionic
Reading

Među pjesmama na novom albumu koji upravo ovih dana završava u Londonu naći će se i pjesma na njemačkom jeziku u kojoj Čolić opisuje svoju burnu vezi s Njemicom na početku svoje karijere

Navodno troškovi snimanja novog albuma Zdravka Čolića te smještaja za njegove suradnike iznose preko 50.000 eura, piše portal Blic.rs. Naime, Čolić i ekipa unajmili su studio Metropolis u Londonu na 28 dana, gdje su svoje albume, između ostalih, nedavno snimili i Lady GaGa i Pet Shop Boys. Čolić tijekom snimanja albuma živi u luksuznom hotelu i spa centru K West te mu je preostalo još snimiti šest pjesama nakon što je sedam već snimio.

Među snimljenim pjesmama, piše spomenuti portal, ističe se disko poskočica koju je za Čolića napisao Goran Bregović, koji je izvodi zajedno s Čolićem pjevajući o zajedničkim danima provoda u Sarajevu. Međutim, navodno je najveći potencijalni hit pjesma na njemačkom jeziku u kojoj Čolić opisuje svoju burnu vezu s jednom Njemicom na početku svoje karijere. Izdvaja se i pjesma koju je za Čolića skladao Bajaga na tekst poznatog dramskog pisca Dušana Kovačevića. Zdravko Čolić novi bi album trebao završiti do 13. veljače jer već 14. veljače na Valentinovo nastupa u Spaladium Areni u Splitu, dok se novi album očekuje u prodaji na Dan žena, 8. ožujka.