KOBNA NESREĆA

Novi detalji velike tragedije kćeri Annie Lennox

11.08.2015 u 22:06

Bionic
Reading

Dva dana nakon što se 32-godišnji Ian Jones utopio u rijeci Hudson spašavajući svoju djevojku Tali Lennox, na površinu su isplivali novi detalji tragedije, ali i mračna prošlost bivšeg manekena i fotografa s kojim je kći Annie Lennox bila posljednje dvije godine u vezi

Trebalo je to biti mirno subotnje jutro nakon lude zabave s prijateljima, no za 32-godišnjeg Iana Jonesa i njegovu djevojku slikaricu 22-godišnju Tali Lennox, koji su nakon partijanja odlučili opustiti se i otploviti kajakom rijekom Hudson, bilo je sudbonosno. Majka stradalog Iana, Sherron Jones otkrila je medijima da joj se sin utopio spašavajući svoju djevojku nakon što im se prevrnuo kajak.

Vesta, traperice i čizme koje je Ian imao na sebi vukli su ga prema dole, a struja na koju su naišli bila je dovoljno jaka da izazove veliku targediju. Ian se utopio, a Tali je slučajno spasio jedan par kad je čuo njezine povike u pomoć. Tijelo stradalog policija je pronašla skoro dva dana nakon što je Jones nestao u rijeci. Bivši maneken i fotograf s mlađom kćerkom glazbenice Annie Lennox, koja se u New Yorku pokušavala probiti kao slikarica, bio je u vezi dvije godine. Britanski mediji razotkrili su mračnu prošlost mladića anđeoskog lica.

Naime, Jones je bio liječeni alkoholičar koji je zbog svoje dugogodišnje ovisnosti godinu dana bio u zatvoru jer je pijan prijetio posadi jednog aviona. Prijetnje nisu bile bezazlene pa je Jones, sklon javnim ispadima, problemima sa zakonom i agresiji,  skoro godinu dana proveo iza rešetaka. Njegova majka ispričala je medijima kako je Tali Lennox posve izvan sebe zbog Ianova stradanja, a zabrinuta je i za njezino psihičko zdravlje.


Tali s majkom Annie na otvaranju svoje izložbe portreta u ožujku ove godine u New Yorku

Lake side Sunday's @rosettagetty @farfetch #rosettagetty #rosettagettyxfarfetch #tuscany

A photo posted by @talilennox on