SMRT UTAPLJANJEM?

Novi detalji o tragičnoj smrti Whitney Houston

12.02.2012 u 20:53

Bionic
Reading

Kako su objavili neki američki mediji, iako uzrok smrti još nije službeno potvrđen, Whitney se najvjerojatnije utopila u kadi hotelske sobe, gdje ju je i pronašao jedan od njezinih osobnih čuvara

Whitney Houston preminula je u subotu u 48. godini života uoči dodjele nagrade Grammy, u hotelu Hilton, gdje se održavala godišnja zabava uoči tog događaja.

Pola sata prije smrti razgovarala je s majkom Cissy Houston koja, izjavila je, tijekom razgovora nije zaključila da njezina kći ima problema.

U sobi su još pronađene bočice tableta, lijekovi koje joj je prepisao njezin liječnik, pa se nagađa da se prvo predozirala, a potom krenula okupati se i utopila. Javna je tajna da je ova talentirana pjevačica posljednjih godina imala velikih problema s drogom, što je i srozalo nekad veoma uspješnu karijeru. Kako prenosi portal TMZ, u hotelskoj sobi u kojoj je umrla s Whitney su bili njezin stilist, frizerka i dvojica tjelohranitelja. Kada su shvatili da je glazbenica već sat vremena u kupaonici, počeli su lupati po vratima da im otvori. Nakon što su razvalili vrata, pronašli su je u kadi.

Popularna pjevačica posljednjih se godina borila s alkoholom, drogama, kao i raznim lijekovima za smirenje. U nekoliko navrata neuspješno se pokušala vratiti na pozornicu na velika vrata.

Obožavatelji su omiljenoj pjevačici ispred hotela već počeli ostavljati cvijeće, paliti svijeće. Najviše će je pamtiti po velikim hitovima iz osamdesetih godina poput 'I Will Always Love You' i 'I Wanna Dance With Somebody'.

Ova vijest pogodila je i njezina bivšeg supruga Bobbyja Browna, koji je očajan. Upravo njega fanovi pjevačice optužuju da je kriv što se Whitney okrenula opijatima i alkoholu.
Sve je krenulo nizbrdo udajom za pjevača Bobbyja Browna. Baš u to vrijeme dobila je glavnu ulogu u filmu 'Tjelohranitelj', rame uz rame s tada megapopularnim Kevinom Costnerom. Album s glazbom iz filma osvojio je 1994. godine Grammyja za album godine te bio proglašen najprodavanijim CD-om svih vremena. Whitney je bila na vrhuncu slave, ali privatno je tonula. Bobby ju je, navodno, navukao na narkotike. Našla je snage i 2007. i službeno se iščupala iz tog braka. Prema nekim medijskim napisima, Whitney je strašno pogodilo kad je saznala da je i kći Bobbi Kristina (18) sklona narkoticima.

Zvijezdu je to, tvrde poznanici, slomilo. Bojala se da kći Bobbi ne završi kao ona. Iako joj je zaprijetila da će je poslati na odvikavanje i ukinula joj sve povlastice, to ju je sve više mučilo pa je počela uzimati veće količine lijekova.

U večeri njezine smrti, bivši suprug Bobby Brown je s bendom New Edition imao koncert. Navodno je u jednom trenutku kroz oči pune suza s pozornice uzviknuo 'Whitney, volim te!'.

Prvi izvještaji kažu da nije bilo znakova nasilne smrti.

Preminula pjevačica dobitnica je dvaju Emmyja, šest Grammyja i 30 glazbenih nagrada Billboard.