###

Noise trio iz Siska predgrupa Punčkama u Tvornici

01.04.2015 u 12:12

Bionic
Reading

Sisački bend ### nastupit će kao predgrupa na koncertu Punčki u Velikom pogonu Tvornice kulture, 18. travnja

### je instrumentalni noise trio koji svoji rock na punk način grade u sjeni industrijskih dimnjaka i drveća Siska. Uspostavljaju doktrinu 'do it yourself, do it simple', pa se osim glazbe izražavaju i kroz film, omote svojih izdanja, plakate i sitne nestašluke. Okupivši se 2013. godine izdaju seriju kratkih EP-ova, 'Ljestve' i 'Mulj' koji su se našli i na limitiranoj DIY split kazeti s Punčkama te 2014. 'Olovo' na kojem dovode Naranču (Esc Life, Hemendex), Anju (Punčke) i Žunu (Hesperian Death Horse) kao goste na basu.

Do sada su nastupali u po klubovima u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Osijeku, Novom Sadu i Beogradu, a videoprodukcija im je među ostalima prikazivana u zagrebačkom MM Centru, dva puta premijerno, te u Art Kinu u Rijeci i na DORFu 2014. Posljedni video za '300 naopakih križeva' snimljen u industrijskoj pustoši Siska, istaknut je među ostalima na Žutom titlu i Beehy.pe –u u izboru najzanimljivijih videa 2014, dok se EP 'Olovo' našao na nekoliko regionalnih top lista.

Nastup u Velikom pogonu Tvornice bit će prvi zagrebački solo koncert Punčki ove godine. U protekloj sezoni Lucija Anja i Ruby pojavile su se na nekoliko izuzetnih događanja. Još je živo sjećanje na njihove nastupe prije Queens Of The Stone Age u Zagrebu i Ljubljani te prije Pipsa u Malom domu sportova. Između svega 'ugurala'se i svirka na Gričevanju pred punim platoom Gradec. Bend je početak 2015. proveo u studiju snimajući novi album koji će biti objavljen na jesen. Kao prvi singl 9. ožujka je izbačena pjesma 'Ocean' koja spada u red najboljih radova Punčki, ali i među najubojitije rock singlove ove zime u nas.

Ulaznice za koncert u prodaji su po cijeni od 30 kuna, dok će na dan koncerta cijena iznositi 40 kuna

Službena prodajna mjesta:

• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

• Entrio prodajna mjesta i entrio.hr