SVE ZA NJU

Nogometaši i poznate Hrvatice na okupu zbog pravog cilja

09.03.2016 u 15:56

  • +19

MURAD povodom Dana žena za udrugu sve za nju

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Povodom Dana žena Centar Murad već drugu godinu zaredom donira dio sredstva za humanitarnu udrugu Sve za nju, za pomoć ženama oboljelima od raka. Akciju su uz poznate glumice Nadu Abrus i Ivanu Roščić podržali nogometaši NK Lokomotive s direktoricom marketinga Anteom Kodžoman

Mnoge poznate Hrvatice i sportaši podržali su jučer na Dan žena humanitarnu akciju Centra Murad, u kojoj se prikupljena sredstva doniraju udruzi Sve za nju, ženama oboljelima do raka dojke.

Uz Snježanu Mehun i Anteu Kodžoman, direktoricu marketinga NK Lokomotiva, bili su ondje i nogometaši istoimenog kluba, ali i Mila Elegović, Danijela Dvornik, Ivana Roščić, Nada Abrus... I modni dvojac Elfs, modni dizajner Ivica Skoko te operni pjevač Ronald Braus sa zadovoljstvom su prihvatili poziv i podržali humanitarnu akciju Centra Murad.


Snježana Mehun i Antea Kodžoman u nogometaše NK Lokomotiva

Doktorica Haina Peto Radiković naglasila je kako kozmetika Murad ima liniju posebno prilagođenu zahtjevnoj koži oboljelih žena što je jedan od preduvjeta za uspješno ozdravljenje, osjećati se lijepo i poželjno.

Kupnjom kreme Hydrate for Hope - Hydro-Dynamic Ultimate Moisture s poklon-torbicom po promotivnoj cijeni Murad donira 50 kuna udruzi Sve za nju.


Nada Abrus i Ivana Roščić