SLAVNI I ZALJUBLJENI

Njima je danas prvi praznik ljubavi

14.02.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Valentinovo je prava prigoda da zaljubljeni parovi još više prodube svoju ljubav, a neki su Dan zaljubljenih prvi put dočekali u braku

Jedan poslovni sastanak bio je sudbonosan za Indiru Levak (41) i njezinog supruga Miroslava. Iako su se već poznavali, bjelovarski bodibilder i poduzetnik s pjevačicom se povezao upravo nakon tog susreta. Od njihovog je vjenčanja prošlo pola godine, a pjevačica Colonie ne skriva kako joj oči zasuze čim čuje pjesmu 'Fly me to the moon', koja joj je svirala na vjenčanju. Osim što joj je životni partner, Miro je mentorici 'The Voicea' i osobni trener. Prije njega, Indira je bila u braku s poduzetnikom Narcisom Mujkićem.

Prvo zajedničko Valentinovo danas slave Helena Minić (35) i Dalibor Matanić (40), koji će uskoro postati i roditelji prvog djeteta. Glumica i redatelj zbližili su se prošlog ljeta radeći na Matanićevoj predstavi 'Thelma i Louise', a sve do tog trenutka Helena je bila u vezi s kolegom Hrvojem Klobučarom, dok je redatelj ljubio kostimografkinju Moranu Cerovac.


Prošle subote se novinarka i bivša manekenka Lana Pavić (35) udala za poduzetnika Marka Kožula. Tri godine mlađeg supruga Splićanka je upoznala na jednom dočeku Nove godine, a osim ljubavi veže ih i zajednički posao, jer su vlasnici jedne producentske kuće. 'Valentinovo ćemo proslaviti u Hercegovini. Idemo u Široki Brijeg kod Markove rodbine, gdje nas očekuje još jedna proslava vjenčanja', rekla nam je Lana.

Iako nisu u braku, svoje prvo Valentinovo slave Ana Gruica (31) i Hrvoje Šalković (41). Vezu su započeli prošlog ljeta, a zbog atraktivne Splićanke spisatelj se čak preselio u grad pod Marjanom. 'Nama kao paru Valentinovo ne predstavlja apsolutno ništa. Hrvoje će ga provesti u Zagrebu radeći na novoj knjizi, a ja u Splitu pripremajući novu predstavu u matičnom kazalištu. Nama su zanimljiviji naši osobni datumi', rekla nam je glumica i bivša manekenka koja je kratko bila u braku s Dijanom Jahjefendićem, dok je Šalković poznat po vezama s voditeljicom Mijom Kovačić i novinarkom Lamijom Alečković.