DRUŽENJE U GRADU

Ništa ne pomlađuje Sanju Doležal kao njena Lea

03.06.2016 u 15:40

Bionic
Reading

Nakon što su prekjučer dale podršku na prosvjedu Hrvatska može bolje, voditeljica i pjevačica Sanja Doležal i njezina 18-godišnja jedinica Lea iskoristile su zajedničke trenutke za opušteno druženje, šetnju i šoping po centru Zagreba

Sanja Doležal nedavno proslavila 53. rođendan, no mnogi će reći kako izgleda bolje nego ikad. Mladenački duh, drugačiji styling, osmijeh na licu... Sanja uspješno vodi bitku s godinama i svim životnim izazovima. U opuštenoj šetnji zagrebačkim ulicama s 18-godišnjom kćerko Leom uhvatio ju je fotograf portala StyleZagreb.

Kći Sanje Doležal i Nenada Šarića 18-godišnja Lea krenula je maminim stopama i sa šesnaest godina ozbiljno zakoračila u svijet glazbe, s tinejdžerskim bendom Prva ljubav. Lea je pohađala je glazbenu školu i pjevala u Zvjezdicama. Piše glazbu i tekstove za mamu i sjajno pjeva, pa se Sanja nerijetko pohvali s njezinim snimkama na svom facebook-profilu. Talentirana Lea među ostalim je napisala glazbu i tekst za duet Novih fosila i Alena Islamovića.

Za razliku od kćeri Lee, Sanjin stariji sin Luka nije se odlučio za glazbu već matematiku, 2013. upisao je Prirodoslovno-matematički fakultet. U njegovom društvu Sanja se ove zime pojavila na jednom modnom događanju, što je bio jean do rijetkih javnih zajedničkih izlazaka mame i sina.