DEAN PELIĆ

'Nisam znao da je u Hrvatskoj tako teško izdati knjigu'

15.05.2015 u 18:10

  • +8

Novi nastavak kultnog Mad Maxa privukao poznate Hrvate

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nove avanture Mad Maxa privukle su na zagrebačku premijeru brojna poznata lica, a voditelj TV Bingo showa otkrio nam je svoje prve dojmove o filmu

U zagrebačkom Cineplexxu City Center One održana je premijera četvrtog nastavka kultnog 'Mad Maxa', u kojem ovaj put nema Mela Gibsona.

Njega je, naime, zamijenio britanski glumac Tom Hardy, a novi voditelj HTV-ovog 'TV Bingo showa' Dean Pelić puna je dva sata uživao u ovoj futurističkoj filmskoj poslastici.

''Mad Max' je ispunio sva moja očekivanja. Baš je zabavan film, a Tom Hardy se super snašao, iako Mel Gibson ima dozu ludosti u sebi', kaže maneken koji marljivo radi na svojoj prvoj knjizi o muško-ženskim odnosima.

'Radim na knjizi svaki dan, a shvatio sam da u Hrvatskoj nije baš tako jednostavno izdati je. Planiram da će se naći na policama pred sam početak ljeta.'

U 'Bingu' se, kaže, naveliko udomaćio. 'Već mi je postalo normalno to da sam ponedjeljkom navečer na HTV-u. Uživamo raditi emisiju', ističe Dean.

Osim njega, 'Mad Maxa' došli su pogledati Sandi Cenov, Filip Dizdar, Boris Mirković, Frane Domitrović, Viktor Drago i Zlatan Zuhrić Zuhra.

Više slika pogledajte u fotogaleriji.