RIJEČ ODVJETNICE

Nina proživljava najteže dane zbog borbe za sina

17.05.2015 u 14:21

Bionic
Reading

Odvjetnica hrvatske manekenke s milanskom adresom Nine Morić nedavno je dala izjavu talijanskim medijima u kojoj je otkrila da Nina proživljava najteže trenutke u životu zbog borbe za skrbništvo nad 13-godišnjim sinom Carlosom Mariom čiji je otac u zatvoru

Nakon pokušaju samoubojstva Nine Morić sredinom travnja, zbog velike mogućnosti da izgubi skrbništvo nad sinom jedincem Carlosom Mariom, izjavu za talijanske medije nedavno je dala njezina odvjetnica Daniela Missaglia:

'Sudski proces je u tijeku i jedino što vam zasad mogu reći jest to da skrbništvo Nininog sina nije dodijeljeno nikom drugom. Nina proživljava vrlo teške trenutke, a Carlos Maria zasad živi s bakom. Nina je žena pod velikim stresom zbog svih nevolja koje je doživjela posljednjih godina s bivšim suprugom. Ne postoji nikakva sumnja da je sposobna odgajati svog sina kojem je već dugo samohrana majka. Carlos Maria povremeno živi s bakom dok Nina ne ojača i uzme život u svoje ruke. Kao što sam već napomenula, bila je jako loše, no njezin odnos sa sinom uvijek je bio pun ljubavi i pažnje', rekla je Missaglia.

Nina Morić 13. travnja pokušala je samoubojstvo, a na tragičan čin ju je natjerala spoznaja da bi mogla izgubiti 13-godišnjeg sina Carlosa Mariju kojeg ima iz braka s Fabrizijem Coronom. Sud je razmatrao odluku da dječak bude dodijeljen svom stricu, bratu Fabrizija Corone koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Na svom Instagram profilu gdje je svakodnevno vrlo aktivna, Nina više ne pokazuje znakove slabosti. Dečku Luigiju Mariju Favolosi oprostila je njegovu ispovijed u medijima kojima je ispričao sve o Nininom tragičnom činu.

Tonight, we are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the sun❤️❤️❤️@lmfavoloso

A photo posted by Nina Moric ❤️❤️❤️ (@nina_moric) on

YOU will NEVER WALK alone ❤️

A video posted by Nina Moric ❤️❤️❤️ (@nina_moric) on