ZAŠTITNO LICE SAJMA

Nina Morić ponovno dolazi u Hrvatsku

18.01.2016 u 18:50

Bionic
Reading

Treći Međunarodni sajam vjenčanja 'Wedding day', koji će se 23. i 24. siječnja održati u splitskoj Spaladium areni, svojom pojavom upriličit će Nina Morić koja nastupa kao ovogodišnje, zaštitno lice sajma

Zaštitno lice 3. Međunarodnog sajma vjenčanja 'Wedding Day' ove je godine Nina Morić - poznata manekenka hrvatskih korijena sa stalnom adresom u Milanu. Nina je kroz bogatu manekensku karijeru bila zaštitno lice Roberta Cavallia,Versacea, Giuseppe Zanottija, zvijezda spota Enrique Iglesiasa, vodtieljica Rai Una, te je u Italji proglašena najljepšom ženom milenija.

Hrvatska manekenka oduševljena ponovnim dolaskom u Hrvatsku  za koju je vežu divne uspomene te brojni angažamani kao zadnji za modni dvojac Elfs zahvaljući agentici i PR stručnjakinji Snježani Mehun s kojom planira nove projekte. U Splitu će nositi vjenčanicu modne kuće Model Caraola najpopularnijg svjetskog brenda Atelier Pronovias iz modne kuce Glamour Sposa Split koju je na nedavnoj održanoj modnoj reviji u Parizu nosila Karolina Kurkova, možda je upravo ova modna revija idealna prilika da razmisli o drugom vjenčanju po uzoru na svoje brojne kolegice koje su po drugi put uplovile u brak.

Nina u Split dolazi u petak sa svojim dugogodišnjim dečkom modelom Luigi Mario Favoloso kojem je ovo prvi posjet Hrvatskoj te mu se iznimno veseli.

Treći po redu Međunarodni sajam vjenčanja 'Wedding day' održat će se u splitskoj Spaladium Areni, 23. i 24. siječnja. Na nadolazećem sajmu predstaviti više od 160 gospodarstvenika uz gala modnu reviju koju će otvoriti upravo top model Nina Morić uz brojne atraktivne popratne sadržaje za 'vjenčanje iz snova' budućim mladencima će osobito mladenkama omogućiti da za njhov najvažniji dan dobiju sve informacije na jednom mjestu.