FILMSKA PREMIJERA

Nina Kraljić bez dečka, Vanda Winter uživa u nadnaravnom

24.05.2016 u 12:35

  • +10

Poznati na premijeri filma Alisa iza ogledala

Izvor: Pixsell / Autor: Žarko Bašić/PIXSELL

Bionic
Reading

Ljubitelji omiljenog klasika svih generacija s veseljem su dočekali premijeru Disneyjevog filma 'Alisa iza ogledala'. Među njima su bili i brojni poznati, poput Mirne Medaković, Kristine Krepele, Slavka Sobina, Luke Nižetića i Vande Winter, koja je velika obožavateljica Tima Burtona, producenta filma 'Alisa iza ogledala'

Vandi je to bio prvi izlazak nakon dugo vremena jer je posljednjih mjeseci bila okupirana brojnim kazališnim obavezama, a film 'Alisa iza ogledala' joj se jako svidio.

'Puno toga sam zbog posla propustila kad je riječ o izlascima, a posebno o premijerama filmova. Imala sam prvu slobodnu večer i jedva sam čekala da pogledam ovaj film jer obožavam Tima Burtona i njegovu estetiku, bajkovitost, živopisnu fotografiju, senzacionalne kostime i masku. Naravno, volim i Johnnyja Deppa i Helenu Bonham Carter koji u filmu tumače glavne uloge', ispričala nam je Vanda. Nije bila fan priče 'Alise u zemlji čudesa' sve dok joj je Tim Burton nije približio svojim prvim istoimenim filmskim uratkom.

'Kad sam bila mala, čitala sam Antu Gardaša i njegove knjige za djecu. Gutala sam razna štiva, nema što nisam pročitala. Ipak, najviše sam voljela nadnaravne priče', otkrila je Vanda.

'Alisa iza ogledala' nova je spektakularna pustolovina koja ponovno okuplja zvjezdana glumačka imena - Johnnyja Deppa, Sachu Barona Cohena, Anne Hathaway i Helenu Bonham Carter - a u njoj su, osim Vande, sinoć imali priliku prvi uživati Jacques Houdek sa suprugom Brigitom, koji su se najviše družili s Ninom Kraljić, a koja je na premijeru stigla bez dečka. Bili su tamo i Slavko Sobin, Luka Nižetić, Mirna Medaković, Kristina Krepela, Igor Barberić, Andrea Andrassy, Matija Vujica i mnogi drugi.


Nina Kraljić se razveselila susretu s Jacquesom i njegovom suprugom Brigitom