OD SUMRAKA DO ZORE

Nina i Mario razvalili plesom na vjenčanju Ive Šulentić

20.09.2016 u 15:01

Bionic
Reading

Svako vjenčanje ima nekog uzvanika koji trajno zauzme plesni podij. Na vjenčanju Ive Šulentić i Igora Mikloušića proteklog vikenda bili su to definitivno Nina Badrić i Mario Petreković. Pjevačica i komičar odlično su zabavljali i sebe i ostale goste plešući na taktove pjesme Adele - 'Hello', a svojim su plesnim pokretima potpuno oduševili

Nina Badrić izaziva pažnju gdje god da se pojavi, pa je tako bilo i ovaj put. U crvenoj plisiranoj haljini britanskog brenda Solace London stigla je u subotu u Laubu na vjenčani party Ive Šulentić i Igora Mikloušića.

Lijepa glazbenica za istu je haljinu dobila nebrojeno mnogo pohvala. Prvi put u javnosti se pojavila u njoj na press-konferenciji uoči svog koncerta u pulskoj Areni u kolovozu. Isti model osvojio je i holivudsku glumicu Jaime King te slavnu trendsetericu Oliviju Palermo.

Slavna haljina Nini izvrsno pristaje pa ne čudi da ju je odjenula za vjenčanje Ive Šulentić. Na plesnom podiju u Laubi potpuno se prepustila glazbi baš kao i Mario Petreković.

I bez sumnje priredili su zabavu za pamćenje.


Mario Petreković u Laubi je zaplesao i s Markom Toljom