PREKRASNA U BIJELOM

Bajkovito vjenčanje Ive Šulentić

17.09.2016 u 20:43

Bionic
Reading

Nakon četiri godine veze, 32-godišnja voditeljica Iva Šulentić i doktor psihologije Igor Mikloušić okrunili su svoju ljubav u Zagrebu, izrekavši sudbonosno da u zagrebačkoj crkvi, a slavlje su nastavili u prostorima galerije Lauba

Nakon tajnih i dugotrajnih priprema voditeljica Iva Šulentić uplovila je u bračnu luku s višim asistentom psihologije na Institutu 'Ivo Pilar' i pilotom i instruktorom balona Igorom Mikloušićem.

Za jedan od najljepših dana u svom životu Iva je odabrala  tradicionalnu bijelu vjenčanicu s korzetom koji krase izvezeni svjetlucavi detalji i jednostavnim donjim dijelom koji se lagano širi prema dnu, a dizajnirala ju je Matija Vuica. Iva je tijekom ceremonije vjenčanja raspuštenu kosu prekrila dugačkim romantičnim bijelim velom ukrašenim čipkom.

Par je bračne zavjete izmijenio u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog nakon čega su, uz mnogobrojne prijatelje, rodbinu i uzvanike, slavlje nastavili u zagrebačkoj galeriji Lauba. Tamo je uzvanike dočekao i improvizirani oltar iznad kojeg se nalazi košara od balona, a ispod kojeg  je par još jednom izmijenio zavjete, ovoga puta u malo neformalnijem i opuštenijem okruženju.

#mishowedo cagica krece!

A photo posted by @dariica on


Mladenci su i zaplesali ispred Laube

Ivu je Igor zaprosio prošloga ljeta na jednom od njihovih brojnih zajedničkih putovanja, a u razgovoru za tportal otkrila je kako je odmah znala da je Igor čovjek s kojim želi provesti ostatak života.

'Kad sam upoznala Igora, imala sam osjećaj kao da ga poznajem cijeli život, a svakim novim danom naše veze sve sam sigurnija da s tim čovjekom želim provesti ostatak života. Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati 'svadba', došla je spontano, zapravo kao prirodni slijed naše veze i nije nikoga iznenadila', rekla je Iva.

Prvi ples.. ❤❤???? #mishowedo

A video posted by Nina Vidosevic (@ninavidosevic) on


Igor Mikloušić s prijateljima

Svadbu je par zamislio kao jedan veliki plesni tulum na kojem će do sitnih jutarnjih sati njihovu ljubav slaviti brojni prijatelji, rodbina i uzvanici, a za dobru atmosferu pobrinuo se između ostalih i Marko Tolja.

Dress code za uzvanike kojih je bilo preko 200, a među kojima se našlo i puno poznatih lica s domaće društevne scene poput Tome Ricova, Petre Nižetić, Marijane Batinić i brojnih drugih, bila je talijanska Cosa Nostra

#mishowedo ❤❤????????❤❤

A video posted by Nina Vidosevic (@ninavidosevic) on

Woooow! #mishowedo ??????????

A photo posted by Nina Vidosevic (@ninavidosevic) on

Nakon djevojačkog vikenda u Beogradu, romantične tradicionalne ceremonije u crkvi te ludog plesnog tuluma, na red dolazi i medeni mjesec, a njega bračni par planira provesti u susjednoj Italiji, nakon što odrade svoj obaveze na skorašnjem Weekend Media festivalu u Rovinju.