HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU

Nikolina Kovačević napustila show

22.05.2009 u 23:59

Bionic
Reading

U sedmoj emisiji uživo, velikog glazbenog showa 'Hrvatska traži zvijezdu', na veliko iznenađenje svih ispala je djevojka koju mnogi uspoređuju s britanskom pjevačicom Amy Winehouse, Nikolina Kovačević

Simpatična Nikolina prvo je otpjevala pjesmu 'Da se opet tebi vratim' Nine Badrić koja je ujedno bila i gost večerašnje emisije. Nakon otpjevanih stihova, Lisica je izjavio da je ostao začaran, dok je Jelena Radan bila zadivljena kako je Nikolina pjesmu uspjela učiniti još mračnijom.

Sljedeću skladbu koju je otpjevala bila je Madonnina 'Like a Virgin', što je Tony komentirao da je zvučala baš 'nikolinski'.

Od ostalih izvođača najviše je ponovo zadivio Zoran Mišić zvan Zoki, a bez teksta nas je ostavila i Carla koja je vidno iscrpljena odlično otpjevala Nininu pjesmu 'Ja za ljubav neću moliti', a zatim 'Material Girl'

Carla je bila i među kandidatima koji će sutra nastupati na Tonyjevom koncertu u zagrebačkoj Areni, a s obzirom na zdravstvene probleme, odlučila je svoju akreditaciju pokloniti Mateju.

'S obzirom da sam bolesna, predala bih svoju akreditaciju jednom dečku koji je to zaslužio, Mateju', rekla je Carla, tako da će on umjesto nje pjevati s Tonyjem.