POPUT BLIZANKI

Nikad sretniji blagdani za Kylie Minogue

09.12.2015 u 08:59

Bionic
Reading

Osmijeh na licu 47-godišnje slavne pjevačice prilikom otkrivanja njezine voštane figure u londonskom muzeju Madame Tussauds govorio je više od riječi jer nakon mnogih ljubavnih razočaranja lijepa Australka sreću je pronašla u zagrljaju 20 godina mlađeg britanskog producenta i glumca Joshue Sassea

Kad je Kylie Minogue u pitanju, sreća se zove imenom Joshua, a sve što se trenutačno događa u njezinom životu obojeno je ljubavnom aurom koju slavna džepna Venera ne skriva. Tako je bilo i na promociji njezine voštane figure u londonskom Madame Tussauds gdje je za okupljene fotografe izvela pravi mali performans.

Svojom vjernom voštanom kopijom bila je više nego ugodno iznenađena, a pao je i jedna selfie s voštanim Georgeom Clooneyjem.

Osoba koja trenutno Kylie naoružava optimizmom je 20 godina mlađi atraktivni Britanac Joshua Sasse s kojim je u vezi od rujna ove godine. Dva desetljeća razlike među njima nisu nikakva prepreka. Zgodni 27-godišnji glumac slavu je stekao ulogom u londonskoj produkciji kazališne predstave 'Mamma Mia', a slavnu pjevačicu upoznao je na setu setu serije 'Galavant' u kojoj glumi te u kojoj je i ona gostovala.

Two super fans. Win or lose we love you Wallabies! @rugbyworldcup #rugbyworldcup @kylieminogue

A photo posted by Joshua Sasse (@joshuasasse) on