ŠTO KAŽETE?

Ni holivudski frajeri se ne mogu mjeriti s pločicama našeg glumca

10.07.2015 u 19:26

  • +2

Antonija Blaće, Slavko Sobin i Nives Čanović uživali na dvodnevnom izletu

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić/PIXSELL

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće, koja je nedavno promijenila prezime u Brlečić, odlučila je u društvu prijatelja, dvojca jutarnjeg showa na Narodnom radiju, Slavka Sobina i lijepe i Nives Čanović provesti nezaboravna dva dana u Nacionalnom parku Krka

Paklene vrućine sretni je trojac tako zaobišao uz dvodnevni izlet u organizaciji NP Krka i obilazaći sve ljepote Visovca, Roškog slapa ili pak Skradinskog buka.

Unatoč prilično hladnoj vodi, glumac Slavko Sobin nije mogao odoljeti skakanju u vodu u blizini Roškog slapa, dok je Nives Čanović uživala toćajući noge iz brodića i slikajući hrabrog kolegu.

Antonija Blaće oduševila se Visovcem i životinjama koje ondje slobodno šetaju. Najviše ih se dojmio Burnum, rimski vojni amfiteatar. Arkade i zidovi vojnog vježbališta vratili su ih u povijest tako da je pao dogovor na licu mjesta o dolasku na manifestaciju Burnumskih ida koje se ove godine održavaju od 5. do 8. kolovoza.

'Ova naša Hrvatska je čudo! Ja sam iz Šibenika tako da mi nije prvi put u NP Krka, međutim to se toliko razvija s ponudom da se svaki put iznova oduševim s onim što ovdje doživim', rekla je Antonija Blaće.

Očaranost prirodom podijelili su i Slavko i Nives: 'Nama kolege jaaaako zavide jer smo pobjegli s posla u ovaj raj na zemlji!'

Uz dvije nasmijane i lijepe kolegice naš glumac Slavko Sobin sigurno će zapeti za oko mnogim damama s obzirom na isklesano tijelo koje je pokazao tijekom rashlađivanja i skokova u vodu.